facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecodis Anaé by Lufa under fast sæbe - absorberer overskydende vand

Mærke: Ecodis

4,60 €
4,20 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecodis Anaé by Lufa under fast sæbe - absorberer overskydende vand

Denne solide sæbemåtte er lavet udelukkende af naturlige materialer og vil skabe orden og skønhed i enhver vask. Den absorberer naturligt overskydende vand og sæberester, og du kan endda bruge den i stedet for en svamp til at stænke vasken, når det er nødvendigt. Det franske mærke Ecodis vil tage pusten fra dig med sit engagement i at ændre verden til det bedre. Det bringer praktiske hjælpemidler fremstillet af vedvarende materialer ind i folks hverdag, som holder længe og sparer unødvendig engangsemballage takket være den smarte miljøvenlige emballage. Husholdnings-, rengørings- og hygiejneartikler fremstillet af miljøvenlige naturmaterialer hjælper dig på vej til et mere bæredygtigt liv. De vil gøre det muligt for dig at reducere dit økologiske fodaftryk, passe bedre på dit helbred og bruge færre penge. Ecodis ændrer liv uden overdrivelse.

Materiale: Luofah cylindrisk, bomuldsfibre
Længde: 13 cm
Procentdel naturlige råvarer: 100%
Bredde: 9 cm
Forpakningsmateriale: genbrugspapir, miljøvenligt tryk med vegetabilsk blæk
Højde: 0,2 cm
Hvad skal man gøre med emballagen: Du kan genbruge emballagen i din papirspand, smide den i din bioaffaldsbeholder eller lade den nedbrydes i din hjemmekompost.
Hvad skal du gøre med den, når den er færdig: Når loofah'en er færdig, kan du lade den nedbrydes i din kompost eller sige farvel til den i din bioaffaldsbeholder.


Produktkode
  • ECD001


Kategori
Top