facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Bio-D Rengøringsmiddel til forskellige typer overflader orange - beholder (5 L)

Mærke: Bio-D

26,50 €
23,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 6 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Bio-D Rengøringsmiddel til forskellige typer overflader orange - beholder (5 L)

"Et meget effektivt, koncentreret produkt med en skøn duft af appelsin, der er designet til aftørring, rengøring og desinfektion af forskellige typer overflader. Til brug på gulve, fliser, lino, vaske, vaske, vaske, komfurer og andre overflader. Fjerner 99,9 acteriums. Certificeret for effektivitet mod E.coli, Salmonella og MRSA-stafylokokker. Opfylder kravene i fødevarestandard BSEN1276. Hvis der ikke er behov for desinficerende virkning (f.eks. ved gulvvask), fortyndes 1:50. En stor familiepakke, der er så miljøvenlig som muligt og til en endnu bedre pris. Fremstillet af vegetabilske tensider, meget effektive, især takket være citronsyre og mælkesyre, som er fremstillet af fermenteret majs (IKKE genetisk modificeret). Hypoallergen, også velegnet til følsom hud og børn. Sikker til septiktanke og vandrensere til husholdningsbrug. Fri for palmeolie. Bio-D produkter indeholder ikke fosfater, enzymer, optiske blegemidler, olieprodukter, formaldehyd, glycerin, EDTA, klorbaserede blegemidler, lanolin, kunstige duftstoffer, kunstige farver eller palmeolie eller råvarer, der stammer fra palmeolie.Bio-D er en familieejet virksomhed, der er meget streng og konsekvent i sit fokus på at fremstille produkter, der har minimal miljøpåvirkning, både i selve produktionen og i brugen af dem. De vælger kun de sikreste ingredienser af højeste kvalitet. Hvor det er muligt, er de plantebaserede og stammer fra vedvarende kilder. Kun en lille del af ingredienserne stammer fra ikke-fornyelige mineraler. Beholdere og emballage indeholder mindst 70 % genbrugsmateriale. Produkterne og ingredienserne er ikke testet på dyr, indeholder ingen animalske ingredienser og er derfor velegnede til veganere. De indeholder ingen genetisk modificerede stoffer. Bio-D er underlagt tilsyn og godkendelse af The Vegan Society, Naturewatch Trust, BUAV (Cruelty-Free) og The World Wildlife FoundationBio-D er tildelt prisen Best Buy og Best Performing Product i kategorierne opvaskemidler, husholdningsrengøringsmidler, rengøringsmidler og toiletrengøringsmidler i det britiske Responsible Consumer Magazine, Ethical Consumer Magazine. Det kan prale af flere prestigefyldte miljøpriser som Green Apple og Green Business of the Year."

Parametre
Ingredienser. < 5%: Nonionisk overfladeaktivt stof, natriumklorid, citronsyre, mælkesyre, Citrus Sinensis-olie.
Kapacitet.

Ingredienser: > 30 %: Anionisk overfladeaktivt stof. < 5%: Nonionisk overfladeaktivt stof, natriumklorid, citronsyre, mælkesyre, Citrus Sinensis-olie.
Volume.

Produktkode
  • BMS45a


Kategori
Top