facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Citron-grep lotion 500ml

Mærke: Nobilis Tilia

14,21 €
12,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Citron-grep lotion 500ml

Lad din energi op igen efter øget anstrengelse. Den behageligt bitre aroma af grapefrugt kombineret med de karakteristiske noter af saftig citron vil vække dine sanser, løfte dit humør og opfriske din trætte hud. Desuden har de anvendte æteriske olier en let hvidgørende effekt og er derfor gavnlige for hud med hyperpigmentering. Du kan bruge vandet ikke kun til rutinemæssig rengøring, men også til at lave kølende kompresser til tindingerne eller nakken.


Hvem vil nyde det?

Det ideelle valg for dem, der kan lide at nyde den forfriskende duft af citrus.


Hudtyper

Til hud med pigmentforstyrrelser | til fedtet hud | til normal (kombineret) hudAnvendelse

Til normal vask og rensning fordeles vandet over huden med en kosmetikpude. For at få forfriskning kan du duppe tamponen på tindinger, nakke og decolleté eller anvende et kompres i længere tid.&Wnbsp;De naturlige stoffer i vandet kan ældes og gulne i lyset med tiden. Eventuelle misfarvninger er ikke et tegn på, at produktet er af lavere kvalitet.


Ingredienser

Aqua (demineraliseret vand);Glycerin (fugtighedsgivende ingrediens);Panthenol (D-Panthenol, fugtighedsgivende ingrediens);Citrus Grandis Peel Oil (æterisk olie fra grapefrugt);Citrus Limon Peel Oil (æterisk olie fra citron);Natriumbenzoat (natriumbenzoat, konserveringsmiddel for certificerede naturlige og økologiske produkter);Kaliumsorbat (kaliumsorbat, konserveringsmiddel for certificerede naturlige og økologiske produkter);Mælkesyre (mælkesyre, pH-regulerende middel);Limonen*. * - af naturlige æteriske olier.Et friskt strejf af citrusfrugter til forfriskning af krop og åndProduktkode
  • N1319K


Kategori
Top