facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nano-b Tandbørste med guld og aktivt kul pink - medium

Mærke: Nano-b

12,00 €
10,81 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nano-b Tandbørste med guld og aktivt kul pink - medium

Nano-b voksentandbørsten har et lidt mindre hoved, så den kan nå perfekt ind til bagsiden af kindtænderne. De specielt udsåede bløde børster fjerner plak perfekt. Tandbørsten er middelhård, men de afrundede børstehår gør den skånsom og derfor velegnet selv til ekstremt følsomt tandkød. 


Styrken og det unikke ved Nano-b tandbørster ligger i brugen af guldets og aktivt kuls naturlige antibakterielle egenskaber. Dermed fjernes op til 99 acteriums. Så du behøver ikke at skifte din Nano-b tandbørste så ofte som en almindelig tandbørste, den holder 4-6 måneder.


Nano-b tandbørsten og dens rejseetui er fremstillet af genbrugsplast. Guld - en del af børsterne er imprægneret med ægte guldpartikler, som har en naturlig antibakteriel virkning. Dette holder din tandbørste ren, hvilket er det, du ønsker af et tandbørsteværktøj, som du putter i munden hver dag.Aktivt kul - Den anden halvdel af børstehårene er imprægneret med aktiverede kulpartikler fra bambus. Aktivt kul er kendt for sin naturlige blegningseffekt og toksinabsorption. Det bidrager til at holde tænderne rene og hvide.


Fine børster - ultrafine børster med afrundede kanter er velegnede til meget følsomt tandkød.


Dobbelt børsterstruktur - kombinationen af lange, ultratynde og korte ovale børster sikrer en meget mere effektiv fjernelse af plak. De lange, fine børstehår efterligner funktionen af tandtråd og renser plak på svært tilgængelige steder, f.eks. mellem tænderne og under tandkødsranden. De korte børster plejer derefter tændernes overflade. Nano-b kombinerer børstning og tandtråd på samme tid.


Børstehårene har afrundede kanter - de afrundede spidser på børstehårene beskytter det bløde væv i munden mod ridser og skader. Dette gør Nano-b ideel til personer, der lider af følsomt eller blødende tandkød.


Mindre rengøringshovedstørrelse - Din tandbørste skal kunne rengøre alle dine tænder effektivt, ikke kun dem, der er let tilgængelige. Derfor er børstehovedet blevet reduceret i størrelse, så det kan bruges til at rense de bageste kindtænder lige så nemt og grundigt.


Rejseetui medfølger - Hver Nano-b tandbørste leveres i sit eget praktiske rejseetui, som er ideelt til opbevaring og rejse. Etui-låget har også fire ventilationshuller, så du ikke behøver at vente på, at den tørrer ud, men kan pakke den væk straks efter brug.


Made in Switzerland - Nano-b tandbørster er udviklet og testet i samarbejde med et førende schweizisk universitet. Produktkode
  • OG12-GC-P


Kategori
Top