facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nano-b Sølvtandbørste pink - medium

Mærke: Nano-b

12,00 €
10,81 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nano-b Sølvtandbørste pink - medium

Den har et lidt mindre hoved, så den er perfekt til bagskamler. De bløde børstehår med særlige frø er gode til at fjerne plak. Tandbørstens hårdhed er medium, men de afrundede børstehår gør den skånsom og derfor også velegnet til ekstremt følsomt tandkød.

Styrken og det unikke ved Nano-b-tandbørster ligger i brugen af de naturlige antibakterielle egenskaber ved sølv. Det eliminerer således op til 99 % af bakterierne. Derfor behøver du ikke at skifte Nano-b-tandbørsten så ofte som en almindelig tandbørste, den holder 4-6 måneder.

Nano-b-tandbørsten og dens rejseetui er fremstillet af genbrugsplast.

Tandbørsten fås i flere farver.

Sølv - Tandbørstens børstehår er imprægneret med sølv og beskytter tandbørsten mod bakterier. Det holder den renere og mere sikker, hvilket er, hvad man ønsker af et tandplejeværktøj, som man putter i munden hver dag.

Fine børstehår - De ultrafine børstehår med afrundede kanter er meget bløde og derfor velegnede til meget følsomt tandkød.

Dobbelt børstestruktur - kombinationen af lange, ultratynde og korte ovale børster sikrer en meget mere effektiv fjernelse af plak. De lange, fine børstehår efterligner funktionen af tandtråd og fjerner plak på svært tilgængelige steder, f.eks. mellem tænderne og under tandkødsranden. De korte børstehår plejer derefter tændernes overflade. Nano-b kombinerer tandbørste og tandtråd på samme tid.

Børstehårenes spidser har afrundede kanter - de afrundede spidser på børstehårene beskytter det bløde væv i munden mod ridser og skader. Det gør Nano-b ideel til folk, der lider af følsomt eller blødende tandkød.

Mindre børstehoved - Tandbørsten skal være i stand til effektivt at rengøre alle dine tænder, ikke kun dem, der er let tilgængelige. Derfor er børstehovedet reduceret i størrelse, så det kan bruges til at rengøre de bagerste kindtænder lige så nemt og grundigt.

Rejseetui medfølger - Hver Nano-b-tandbørste leveres i sit eget praktiske rejseetui, som er ideelt til opbevaring og rejser. Etuiets låg har også fire ventilationshuller, så du ikke behøver at vente på, at den tørrer ud, men kan pakke den væk straks efter brug.Fremstillet i Schweiz - Nano-b-tandbørster er udviklet og testet i samarbejde med et førende schweizisk universitet. Produktkode
  • OG12-S-P


Kategori
Top