facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nano-b Børnetandbørste med sølv - blå

Mærke: Nano-b

12,00 €
10,81 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nano-b Børnetandbørste med sølv - blå

Nano-b børnetandbørsten er designet til børn op til 7 år. Den har et lidt mindre hoved, så den kan nå perfekt ind til bagsiden af kindtænderne. De specielt designede bløde børster fjerner plak perfekt. Tandbørsten er middelhård, men de afrundede børstehår gør den skånsom og derfor velegnet selv til ekstremt følsomt tandkød. 

Styrken og det unikke ved Nano-B tandbørster ligger i brugen af sølvets naturlige antibakterielle egenskaber. Det eliminerer således op til 99 acteri. Så du behøver ikke at skifte din Nano-B-tandbørste så ofte som en almindelig tandbørste. Den holder i 4-6 måneder.


Nano-b tandbørsten og dens rejseetui er fremstillet af genbrugsplast.&Wnbsp;




Sølv - tandbørstens børstehår er imprægneret med sølv og beskytter tandbørsten mod bakterier. Det holder den renere og mere sikker, hvilket er det, du ønsker af et tandlægeværktøj, som du bruger i munden hver dag.


Fine børster - Ultrafine børster med afrundede kanter er meget skånsomme mod mælketænder og tandkød. Tandbørsten er velegnet til de allerførste tænder, som får tænder i de første måneder af livet.


Dobbelt børsteopbygning - kombinationen af lange, ultra-tynde og korte ovale børster sikrer en meget mere effektiv fjernelse af plak. De lange, fine børstehår efterligner funktionen af tandtråd og renser plak på svært tilgængelige steder, f.eks. mellem tænderne og under tandkødsranden. De korte børster plejer derefter tændernes overflade. Nano-b kombinerer børstning og tandtråd på samme tid.


Børstehårene har afrundede kanter - de afrundede spidser på børstehårene beskytter det bløde væv i munden mod ridser og skader. Dette gør Nano-b ideel til personer, der lider af følsomt eller blødende tandkød.


Mindre rengøringshovedstørrelse - Størrelsen på rengøringshovedet er tilpasset til mundhulen hos børn under 7 år. Tandbørsten skal kunne rense alle tænder effektivt, ikke kun de tænder, der er let tilgængelige. Derfor er børstehovedet blevet reduceret i størrelse, så det kan bruges til at rense de bageste kindtænder lige så nemt og grundigt.


Favorit sugekop - sugekoppen er så populær blandt børn i bunden af børsten.&Wnbsp;


Rejsekuffert medfølger - hver Nano-b tandbørste leveres i sin egen praktiske rejsekuffert, ideel til opbevaring og rejse. Etui-låget har også fire ventilationshuller, så du ikke behøver at vente på, at den tørrer, men kan pakke den væk straks efter brug.


Made in Switzerland - Nano-b tandbørster er udviklet og testet i samarbejde med et førende schweizisk universitet. 




Produktkode
  • OG18-K-B


Kategori
Top