facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nano-b Tandbørste med guld og aktivt kul blå - medium

Mærke: Nano-b

12,00 €
10,70 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nano-b Tandbørste med guld og aktivt kul blå - medium

Nano-b voksentandbørste

Den har et lidt mindre hoved, så den er perfekt til de bagerste kindtænder. Specielt besatte bløde børstehår er gode til at fjerne plak. Tandbørstens hårdhed er medium, men de afrundede børstehår gør den skånsom og derfor også velegnet til ekstremt følsomt tandkød.

Styrken og det unikke ved Nano-b-tandbørsterne ligger i brugen af de naturlige antibakterielle egenskaber ved guld og aktivt kul. Det eliminerer op til 99 % af alle bakterier. Derfor behøver du ikke at skifte Nano-b-tandbørsten så ofte som en almindelig tandbørste, den holder 4-6 måneder.

Nano-b-tandbørsten og dens rejseetui er fremstillet af genbrugsplast.

Tandbørsten fås i flere farver - gennemsigtig, blå, pink, grøn.

Guld - en del af børstehårene er imprægneret med ægte guldpartikler, som har en naturlig antibakteriel virkning. Det holder din tandbørste ren, og det er det, du ønsker af et tandplejeværktøj, som du putter i munden hver dag.

Aktivt kul - Den anden halvdel af børstehårene er imprægneret med partikler af aktivt kul fra bambus. Aktivt kul er kendt for sin naturlige blegende effekt og for at absorbere giftstoffer. Det bidrager til at holde tænderne rene og hvide.

Fine børstehår - ultrafine børstehår med afrundede kanter er velegnede til meget følsomt tandkød.

Dobbelt børstestruktur - kombinationen af lange, ultratynde og korte ovale børstehår sikrer en meget mere effektiv fjernelse af plak. De lange, fine børstehår efterligner funktionen af tandtråd og fjerner plak på svært tilgængelige steder, f.eks. mellem tænderne og under tandkødsranden. De korte børstehår plejer derefter tændernes overflade. Nano-b kombinerer tandbørste og tandtråd på samme tid.

Børstehårenes spidser har afrundede kanter - de afrundede spidser på børstehårene beskytter det bløde væv i munden mod ridser og skader. Det gør Nano-b ideel til folk, der lider af følsomt eller blødende tandkød.

Mindre rengøringshoved - Tandbørsten skal være i stand til effektivt at rengøre alle dine tænder, ikke kun dem, der er let tilgængelige. Derfor er tandbørstehovedet blevet reduceret i størrelse, så det kan bruges til at rengøre de bagerste kindtænder lige så nemt og grundigt.

Rejseetui medfølger - Hver Nano-b-tandbørste leveres i sit eget praktiske rejseetui, som er ideelt til opbevaring og rejser. Etuiets låg har også fire ventilationshuller, så du ikke behøver at vente på, at den tørrer ud, men kan pakke den væk straks efter brug.
Fremstillet i Schweiz - Nano-b-tandbørster er udviklet og testet i samarbejde med et førende schweizisk universitet. Produktkode
  • OG12-GC-B


Kategori
Top