facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Hydrophil Eukalyptustandpasta med B12-vitamin (75 ml) - co2-neutral, i granetræstub

Mærke: Hydrophil

7,20 €
6,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Hydrophil Eukalyptustandpasta med B12-vitamin (75 ml) - co2-neutral, i granetræstub

Den NCS Natural Cosmetics Certified fluoridfri tandpasta holder din ånde frisk med eukalyptus, nellike og anis. Sammensætningen af aktive ingredienser styrker tandemaljen, beskytter tandkødet og den generelle mundhygiejne. Tandpastaen er beriget med B12-vitamin, og du vil ikke finde mikroplast, parabener, silikoner eller syntetiske duftstoffer. Den leveres i et rør, der er fremstillet af 95 % lokalt grantræ. Hydrophil støtter også miljøprojekter i Indien, og tandpastaen er derfor CO2-neutral. Dette vil gøre enhver miljøvenlig tandbørste til en dejlig ledsager. Bag Hydrophil står en gruppe på tre venner fra Hamborg. De havde først en blog - en blog om vand, for uden vand er der intet liv, og vi er nødt til at passe på det. Og tal om at passe på den! I sommeren 2013 begyndte de tre under en cykeltur at tænke på, hvordan man kunne og om man kunne udvikle produkter, der ikke kun var veganske, men også ideelt set 100 % vandvenlige.

Volumen: 75 ml
Certifikater: NCS - Natural Cosmetics Standard, Cruelty Free og Vegan PETA
Oprindelsesland: Fremstillet i Tyskland
RDA slidkoefficient: ikke angivet af producenten
Oprindelse af duft: naturlig
Pakningsmateriale: Røret er fremstillet af 95 % PEFC-certificeret grantræ, papkasse.
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrug papkassen i en papirbeholder. Sorbitol, Aqua, hydreret silica, erythritol, kaolin, dinatriumcocoylglutamat, aroma, natriumcocoylglutamat, xanthangummi, Eugenol, cyanocobalamin, (Vit. B12 0.01%)
Ingredienser.

Produktkode
  • HYD045


Kategori
Top