facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecoegg Tørreæg (2 stk. pr. pakke) Frisk bomuld

Mærke: Ecoegg

19,20 €
17,28 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

Produktbeskrivelse Ecoegg Tørreæg (2 stk. pr. pakke) Frisk bomuld

Sparer tid på tørring af vasketøj i tørretumbleren

- Reducerer den tid, det tager at tørre vasketøj i tørretumbleren med 28%

- Sikrer blødere og mere velduftende vasketøj

- Produktet er dermatologisk testet

Innovation - Dryer Egg reducerer den tid, det tager at tørre vasketøj. Vi mener, at hvis du har en tørretumbler derhjemme, bør du også have et tørreæg.

Spar penge

Vidste du, at din elektriske tørretumbler er et af de dyreste apparater, du bruger derhjemme? Hvis ikke efter pris, så helt sikkert efter elforbrug. Tørretumblerens tørreæg adskiller vasketøjet fra hinanden, mens det tørrer. Det bevirker, at det våde vasketøj i tørretumbleren ikke danner en ensartet masse, men at det bliver omrystet af ægget. Godt udluftet vasketøj tørres på 28 % kortere tid. Hvis du normalt tørrer dit tøj i tørretumbleren i en time, vil du kun tørre det i 42 minutter med tørreægget. Forestil dig besparelserne i elektricitet og dermed penge.

Vejere vasketøj

De patenterede udvækster på vores tørretumbleræg blødgør vasketøjet ved at massere det uden at gå på kompromis med dets kvalitet. Der er ikke brug for kemikalier for at blødgøre vasketøjet.Fresh Cotton Fragrance er en kombination af patchouliolie suppleret med irisblomstolie og forseglet med vanilje og æteriske moskusolier. En meget populær og delikat duft til dit linned.Vidunderlig naturlig duftTørreægget indeholder dermatologisk testede allergivenlige duftpinde, der indeholder æterisk olie. Duften fra olien, som er behagelig for huden, overføres til dit vasketøj. Det tørre vasketøj dufter derefter behageligt.Hurtigere tørring, blødhed og en dejlig duft er de glæder, som tørreægget bringer.Sælges i duft af bomuld og forårsblomster. Pakken indeholder 2 tørreæg og 4 genopfyldninger.Produktkode
  • ECEG11


Kategori
Top