facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecoegg Vaskeæg - 70 vaske forårsblomster

Mærke: Ecoegg

14,70 €
13,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecoegg Vaskeæg - 70 vaske forårsblomster

Spring Blossom Fragrance er en blanding af enebær-, rose-, hindbær- og tranebærolier. En delikat og diskret duft, der vil transportere dig til en blomstrende forårseng.


Vaskemiddel til 70 vaskecyklusser (ca. 4 måneders vask)

Ecoegg Laundry Egg er et moderne, innovativt og miljøvenligt vaskeprodukt. Dens sejr ligger i den fuldstændige erstatning af kemiske rengøringsmidler. Du skal bare lægge det i vaskemaskinens tromle. Du har ikke brug for ekstra vaskepulver, gel eller tabletter. Der er heller ikke behov for at tilsætte blødgøringsmiddel under vask. Dit vasketøj bliver rent, blødt, dejligt duftende og silkeblødt.

- Erstatter fuldt ud dit almindelige vaskemiddel

- Giver mulighed for langtidsbrug

- Det er dermatologisk testet

- Det er allergivenligt og anbefales af Allergy UK og National Eczema Society

- Det er også velegnet til følsom hud og til personer med allergier (f.eks. Velegnet til personer med atopisk eksem)

- Også velegnet til vask af babytøj og bleer

- Let at bruge

- Farverne forbliver lyse og friske

- Velegnet til hvidt og farvet vasketøj

- Hvidt vasketøj forbliver snehvidt i lang tid

- Blid naturlig duft takket være æteriske olier

- Stærk mod snavs, Skånsom mod huden

- Skåner din pengepung

- Ingen rester på tøjet efter vask

- Miljøvenlig


Hvordan virker Ecoegg Laundry Egg?

To typer af mineralpiller kan skabe en tyk, naturlig vaskeskum, der forsigtigt, blidt men effektivt fjerner snavs og skidt.

Turmalin keramiske piller løsner snavs fra stofferne. De hvide mineralpiller ioniserer iltmolekylerne i vandet og ændrer dets pH-værdi. Disse modificerede molekyler trænger dybt ind i stoffets fibre og fjerner grundigt proteiner og fedtstoffer - de to hovedbestanddele af snavs. Vaskeægets mekaniske bevægelse i tromlen under vaskecyklussen hjælper med at fjerne det løsnede snavs mekanisk uden at beskadige linned.

De ioniserede iltmolekyler gør vandet alkalisk under vask uden brug af kemikalier. Dette hjælper med at blødgøre vasketøjet naturligt. Alkalisk vand kan aktivt og effektivt fjerne snavs og skidt fra vasketøjet selv ved lave temperaturer.

Bekræftede resultater

Independant laboratorier i England har bekræftet, at vaskeresultater med Ecoegg er sammenlignelige med dem, der opnås med konventionelle vaske- og rengøringsmidler. Laundry Egg er et reelt alternativ til kemiske vaskemidler - og giver brugeren overlegne vaskeresultater på naturlig basis. Og så sparer du penge, sparer naturen og er samtidig skånsom mod din hud.

Specificeret til følsom hud

Allergy UK og National Eczema Society har udtrykt deres støtte til vores vaskeprodukter. Ecoegg Wash Eggs er dermatologisk testet og udviklet til følsom hud samt til babyvask og bleer. De er allergivenlige og vil ikke irritere selv hud med atopisk eksem.

Designet til langtidsbrug

Ecoegg Vaskeæg fås til 70 vaske. Det er op til dig, hvilken version du vælger.

70 vaske = ca. 4 måneders vask for en normal husstand

Når du har brugt alle pellets, skal du blot købe flere, og dit Ecoegg vaskeæg kan fortsætte med at blive brugt.

Fås i 3 smagsvarianter:

ScentlessDuft af forårsblomsterDuft af frisk bomuldDuft af frisk bomuld

Duftene, der tilsættes til Ecoegg Vaskeæg, er afledt af æteriske olier.

Den Fresh Cotton Fragrance er en kombination af patchouliolie suppleret med irisblomstolie og indkapslet med æteriske olier af vanilje og vegetabilsk moskus. En meget populær og delikat duft til dit sengetøj.

Duften af Spring Blossoms er en blanding af enebær-, rose-, hindbær- og tranebærolier. En delikat og diskret duft, der vil transportere dig til en blomstrende forårseng.

Miljøvenlig og skånsom for din pengepung

Ecoegg Washing Egg fjerner almindeligt snavs ved lave temperaturer takket være sin unikke formel. Så du kan vaske almindeligt tøj ved 30-40 oC. Det er ikke nødvendigt at vaske dem ved 60 oC. Det sparer energi, tid og penge, hver gang du vasker.

Vaskægget er ikke egnet til vask ved 90 oC.

Den aktive naturlige skum, der skabes af pellets, fjernes hurtigt og nemt fra vasketøjet. Det betyder, at du ikke behøver at sætte vasketøjet i blød yderligere. Hvis din vaskemaskine har mulighed for at justere vandmængden til blødgøring, bruger du meget mindre vand end ved normal vask. Det sparer både natur og penge.Anioniske tensider (natrium, alfa-olefinsulfonat) 5-15 %, ikke-anioniske tensider (saponin, dodecan-1-ol ethoxylat) 15-30 %, natriumcarbonat, natriummetasilikat, calciumcarbonat, parfume (æteriske olier).Produktkode
  • ECEG2


Kategori
Top