facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecoegg Vasketørreæg (2 stk. pr. pakke) Forårsblomster

Mærke: Ecoegg

19,20 €
17,30 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

Produktbeskrivelse Ecoegg Vasketørreæg (2 stk. pr. pakke) Forårsblomster

Fresh Cotton Fragrance er en kombination af patchouliolie suppleret med irisblomstolie og indkapslet med vanilje og æteriske olier af plantemuskus. En meget populær og delikat duft til dit vasketøj.

Ecoegg Tumble Dryer Egg

Spar tid, når du tørrer dit vasketøj i tørretumbleren

- Reducerer den tid, det tager at tørre dit vasketøj i tørretumbleren med 28%

- Sikrer blødere og mere velduftende vasketøj

- Produktet er dermatologisk testet

Innovation - Tumble Dryer Egg reducerer den tid, det tager at tørre dit vasketøj. Vi mener, at hvis du har en tørretumbler derhjemme, bør du også have et tørreæg.

Sparer penge

Vidste du, at din elektriske tørretumbler er en af de dyreste apparater, du bruger derhjemme? Hvis ikke efter pris, så helt sikkert efter elforbrug. Tørretumblerens tørreæg adskiller vasketøjet fra hinanden, mens det tørrer. Det bevirker, at det våde vasketøj i tørretumbleren ikke danner en ensartet masse, men at det bliver omrystet af ægget. Godt udluftet vasketøj tørres på 28 % kortere tid. Hvis du normalt tørrer dit tøj i tørretumbleren i en time, vil du kun tørre det i 42 minutter med tørreægget. Forestil dig besparelserne i elektricitet og dermed penge.

Vejere vasketøj

De patenterede udvækster på vores tørretumbleræg blødgør vasketøjet ved at massere det uden at gå på kompromis med dets kvalitet. Der er ikke brug for kemikalier til at blødgøre vasketøjet.
Blødere vasketøjDen patenterede vækst på vores tørretumbleræg blødgør vasketøjet ved at massere det uden at gå på kompromis med dets kvalitet. Der er ikke brug for kemikalier til at blødgøre vasketøjet.Vidunderlig naturlig duft Tørreægget indeholder dermatologisk testede allergivenlige duftpinde, der indeholder æterisk olie. Duften fra olien, som er behagelig for huden, overføres til dit vasketøj. Det tørre vasketøj dufter derefter behageligt.Hurtigere tørring, blødhed og en dejlig duft er de glæder, som tørreægget bringer.Sælges i duft af bomuld og forårsblomster. Pakken indeholder 2 tørreæg og 4 genopfyldninger.Produktkode
  • ECEG10


Kategori
Top