facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecoegg Vaskeægspatron - 50 vaske Frisk bomuld

Mærke: Ecoegg

7,60 €
6,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecoegg Vaskeægspatron - 50 vaske Frisk bomuld

Bomuldsduftende ægrefill til 50 vaske. Også velegnet til allergikere, eksemikere og babyer.

Når pellets er brugt op, skal du ikke smide vaskeæggets plastikbeholder væk, men blot genopfylde pellets og bruge det igen.

Vaskeægget med 50-mærket giver dig mulighed for at vaske 50 gange mere vasketøj i en normalfyldt vaskemaskine. Denne pakke indeholder tilstrækkeligt med mineralhvide piller til at genopfylde vaskeægget.

Genopfyldningerne fås i uparfumeret, bomulds- og forårsblomsterudgaver. Alle Wash Egg-refills er godkendt i England af Allergy UK. Desuden er de dermatologisk testet og er hypoallergeniske, dvs. venlige over for din hud. Pellets uden tilsat parfume er godkendt af det engelske nationale eksemforbund. De er designet til kunder, der har meget følsom hud.Takket være sin unikke formel fjerner Ecoegg Vaskegøjen almindeligt snavs selv ved lave temperaturer. Du kan vaske almindeligt tøj ved 30-40 oC. Det er ikke nødvendigt at vaske dem ved 60 oC. Det sparer energi, tid og penge ved hver vask.Æggevaskpakken er ikke egnet til vask ved 90 oC.Det aktive naturlige skum, der skabes af pellets, fjernes hurtigt og nemt fra vasketøjet. Det betyder, at der ikke er behov for yderligere blødgøring af vasketøjet. Hvis din vaskemaskine har mulighed for at justere vandmængden til blødgøring, bruger du meget mindre vand end ved normal vask. Det sparer både natur og penge.Produktkode
  • ECEG9


Kategori
Top