facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecodis La Droguerie Ecologique by Gentle klud til displays, skærme og glas

Mærke: Ecodis

4,01 €
3,61 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecodis La Droguerie Ecologique by Gentle klud til displays, skærme og glas

Den lille ikke-vævede klud af innovativt miljøvenligt materiale med OEKO-TEX-certificering er en mester i at fjerne støv og fingeraftryk fra selv de mest sarte overflader. Hvis skærmen på din mobiltelefon, tablet, computer eller endda dit kamera på mystisk vis ofte er dækket af snavs, vil denne klud blive din bedste ven. Den er fremstillet af en meget fin og stærk mikrofiber, der er mindre end en hundrededel af et hårs størrelse. Men de små vegetabilske fibre klæber bestemt ikke til væggen, når de rengøres, tværtimod overbeviser de dig med deres fantastiske effektivitet. Det franske mærke Ecodis vil tage pusten fra dig med sit engagement i at ændre verden til det bedre. Det bringer praktiske hjælpemidler fremstillet af vedvarende materialer ind i folks hverdag, som holder længe, og som takket være den smarte miljøvenlige emballage sparer unødvendig engangsemballage. Husholdnings-, rengørings- og hygiejneartikler fremstillet af miljøvenlige naturmaterialer hjælper dig på vej til et mere bæredygtigt liv. De vil gøre det muligt for dig at reducere dit økologiske fodaftryk, passe bedre på dit helbred og bruge færre penge. Ecodis ændrer liv uden overdrivelse.

Mål: 20 x 20 cm
Materiale: mikrofilamenter
Certifikater: STANDARD 100 af OEKO-TEX®
Holdbarhed: holder op til 500 vaske
Oprindelsesland: Fremstillet i Frankrig
Pakningsmateriale: Komposterbar cellulosepose, genbrugspapir trykt med vegetabilsk blæk
Hvad skal du gøre med den, når den er færdig: Når kluden er færdig, kan du sige farvel til den i det blandede affald.
Hvad skal du gøre med emballagen: Du kan smide posen i komposten eller bioaffaldet. Genbrug papiromslaget i en papirspand eller kompostér det.


Produktkode
  • ECD016


Kategori
Top