facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecodis La Droguerie Ecologique by Gulvklude sæt fra rec. Fiber (2 stk.)

Mærke: Ecodis

5,20 €
4,69 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecodis La Droguerie Ecologique by Gulvklude sæt fra rec. Fiber (2 stk.)

Disse slidstærke klude er ideelle til rengøring af alle typer gulve, fra fliser til træ. De er fremstillet af genbrugte tekstilfibre og har en høj sugeevne. Overfladen er smart formet til effektivt at fange snavs og forhindre det i at sprede sig til siderne. Efter brug skal du bare svirpe dem i hånden, tørre dem, og når gulvet kræver det, kan du med glæde genbruge dem. Det franske mærke Ecodis vil tage pusten fra dig med sit engagement i at ændre verden til det bedre. Det bringer praktiske hjælpemidler fremstillet af vedvarende materialer ind i folks hverdag, som holder længe og sparer unødvendig engangsemballage takket være den smarte miljøvenlige emballage. Husholdnings-, rengørings- og hygiejneartikler fremstillet af miljøvenlige naturmaterialer hjælper dig på vej til et mere bæredygtigt liv. De vil gøre det muligt for dig at reducere dit økologiske fodaftryk, passe bedre på dit helbred og bruge færre penge. Ecodis ændrer liv uden overdrivelse.

Mål: 55 x 50 cm
Materiale: Genbrugte tekstilfibre
Oprindelsesland: Fremstillet i Frankrig
Forsendelsesmateriale: Genbrugspapir, miljøvenligt tryk med vegetabilsk blæk
Antal stk. i pakken: 2 stk.
Hvad skal man gøre med det, når det er brugt op: Brugte klude hører hjemme i blandet affald.
Hvad skal man gøre med emballagen: Du kan genbruge emballagen i en papirbeholder, smide den i dit bioaffald eller lade den nedbrydes i din kompostbunke.


Produktkode
  • ECD014


Kategori
Top