facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecodis La Droguerie Ecologique by Copper wire - grov mod snavs, blød mod overflader

Mærke: Ecodis

1,80 €
1,60 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecodis La Droguerie Ecologique by Copper wire - grov mod snavs, blød mod overflader

Har du ladet gryden stå på komfuret en smule længere, end du burde have gjort? Du skal ikke fortvivle. Denne trådstang kan klare brændte gryder, pander og genstridigt snavs på komfuret og andre steder i køkkenet. Selv om den er ru, ridser den ikke overflader, og den er også skånsom mod dine hænder. Den er lavet af kobber, men bare rolig, den ruster ikke! Det franske mærke Ecodis vil tage pusten fra dig med sit engagement i at ændre verden til det bedre. Det bringer praktiske hjælpemidler fremstillet af vedvarende materialer ind i folks hverdag, som holder længe og sparer unødvendig engangsemballage takket være den smarte miljøvenlige emballage. Husholdnings-, rengørings- og hygiejneartikler fremstillet af miljøvenlige naturmaterialer hjælper dig på vej til et mere bæredygtigt liv. De vil gøre det muligt for dig at reducere dit økologiske fodaftryk, passe bedre på dit helbred og bruge færre penge. Ecodis ændrer liv uden overdrivelse.

Materiale: kobber, polypropylenfibre
Oprindelsesland: fremstillet i Vesteuropa
Pakningsmateriale: genbrugspapir, miljøvenligt tryk med vegetabilsk blæk
Hvad skal man gøre med dem, når de er færdige: Når tråden er færdig, skal du sige farvel til den i det blandede affald.
Hvad skal man gøre med emballagen: Du kan genbruge emballagen i en papirbeholder, smide den i dit bioaffald eller lade den nedbrydes i din kompostbunke.


Produktkode
  • ECD005


Kategori
Top