facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Hvorfor udsætte sig selv for solen

Solen farver ikke kun din hud til mørkere og mere frodige toner, men har også mange andre fordele. I dagens artikel ser vi på grundene til at udsætte dig selv for solens stråler.

Vitamin D

Den første grund er indtaget af D-vitamin gennem soleksponering.

D-vitamin er et af de få vitaminer, der ikke kan indtages i tilstrækkelige mængder fra kosten alene. Vi kan finde det i nogle få fødevarer som f.eks. fisk og skaldyr eller æggeblomme, men desværre ikke i de mængder, vi har brug for, for at kroppen kan fungere ordentligt.

Den største kilde til D-vitamin er solen

. I foråret og sommeren er indtaget af D-vitamin naturligt højere end på kølige dage. Vi anbefaler derfor, at du begynder at tage tilskud af dette vitamin. Du kan finde kosttilskud af god kvalitet for at sikre et optimalt indtag af D-vitamin.

Hvorfor er D-vitamin vigtigt?

D-vitamin har flere vigtige funktioner i vores krop. Det forbindes primært med at styrke immunforsvaret, men det har flere fordele.

  • styrker immunforsvaret
  • forbedrer humøret og hjælper til en stabil mental tilstand
  • støtter fordøjelsen, som er knyttet til alle funktioner i kroppen

. Humør

Som vi nævnte ovenfor, hjælper D-vitamin også med bedre humør.

Du vil helt sikkert også kunne mærke det på dig selv. På en solrig morgen føler du dig naturligvis gladere og mere energisk. Du er mere tilbøjelig til at have lyst til at dyrke sport, lave aktiviteter og smile uden grund.

Hvis solen er vigtig for dig og spiller en stor rolle for, hvordan du har det, anbefaler vi, at du anskaffer dig infrarøde paneler.

Infrarøde paneler kan erstatte solens stråler om vinteren og blandt andet give dig mere energi og lade dig op.

Sdílet:
Kategori
Top