facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Baula Gulve - tablet pr. 1 l rengøringsmiddel.

Mærke: Baula

4,80 €
3,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Baula Gulve - tablet pr. 1 l rengøringsmiddel.

Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?


Innovative og moderne rengøringsløsninger til husholdningen

Høj rengøringsevne

Subtil og behagelig duft

Bæredygtige og effektive produkter

Høj kvalitet og ingredienser

100% naturlige ingredienser

Biologisk nedbrydelig

Vegan certificeret

Ecocert certificeret - Naturligt rengøringsmiddel

Patenteret i over 130 lande

Kompakte brusetabletter

Små, koncentreret tablet erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddel

Tabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g.

Løselig i almindeligt vand

Duftfri - kun æteriske olier

Indeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorer

Op til 95% reduktion af plastaffald

Recyklbar emballage

Signifikant reduktion af CO2-emissioner

Sparer op til 95% i forsendelse og opbevaring

Hjemmeproduktion i Spanien, De blev etableret i 2015, og de rejser ikke halvvejs rundt om jorden til dig

Testet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i Barcelona

ACCIO - Catalansk regeringspris 2017 - 1. Plads til den mest innovative start-up

Ingen kemikalier, ingen giftstoffer, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienser

Høj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overflader

Hurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchen

Beskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det er tilsat produkterne og garanterer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, vil de straks spytte dem ud, før de kan blive berusede. Det er på grund af stoffets ekstremt bitre smag, at de er i stand til at gøre det.


Vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk. Vi ønsker at have så lidt indvirkning på planeten som muligt, og derfor har vi lanceret en officiel beregning af CO2-fodaftrykket, som er udført af det spanske ministerium for økologisk omstilling.


Til brug: fortynd tabletten i 1 liter vand. Hæld ledningsvand i flasken, læg tabletten i og lad den opløses grundigt i ca. 10 minutter. Derefter kan du begynde at bruge som sædvanlig.


Pakning: genanvendelig karton, pakkestørrelse: 1,5*8*7 cm, tabletten er pakket i en beskyttende blister


Ingredienser: <5% parfume, anionisk overfladeaktivt stof. Indeholder limonen og geraniol. Indeholder også surhedsregulerende midler, baser, stabilisatorer og farvestoffer. 100% af alle ingredienser er af naturlig oprindelse.


Vigtig advarsel!Kan forårsage irritation af øjnene og huden. Opbevares uden for børns og dyrs rækkevidde. Hvis lægehjælp er påkrævet, skal du holde produktbeholderen eller etiketten tilgængelig. Læs etiketten før brug. Brug beskyttelseshandsker. Efter kontakt med øjnene skal du skylle forsigtigt med vand i flere minutter. Hvis du bruger kontaktlinser, skal du fjerne dem, hvis det er muligt. Fortsæt med at skylle. Hvis øjenirritationen fortsætter, skal du søge lægehjælp.
Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?Innovativ og moderne løsning til rengøring i husholdningenHøj rengøringskraftSubtil og behagelig duftNaturlige og effektive produkterHøje standarder for kvalitet og sammensætning100% naturlig sammensætningBiologisk nedbrydeligVegan certificeretEcocert-certificering - Naturligt rengøringsmiddelPatenteret i over 130 landeKompakte brusetabletterSmå, koncentrerede tabletter erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddelTabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g. Opløseligt i almindeligt vandDuft - kun æteriske olierIndeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorerUtop til 95% reduktion i plastaffaldRecyklbar emballageVæsentlig reduktion i CO2-emissionerBesparelser på op til 95% i forsendelse og opbevaringHjemmeproduktion i Spanien, etableret i 2015, rejser ikke halvvejs rundt om jorden til digTestet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i BarcelonaACCIO - Catalansk regeringspris i 2017- 1. Plads til den mest innovative start-upFri for kemikalier, toksiner, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienserHøj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overfladerDet hurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchenBeskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det tilsættes produkterne og sikrer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, spytter de dem ud med det samme, før de kan blive berusede. Det skyldes den ekstremt bitre smag af dette stof.

Produktkode
  • BAU5


Kategori
Top