facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Baula Startsæt Gulve. Flaske med tabletter pr. 1 l rengøringsmiddel

Mærke: Baula

7,20 €
5,80 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

Produktbeskrivelse Baula Startsæt Gulve. Flaske med tabletter pr. 1 l rengøringsmiddel

Baula introducerer en revolutionerende nyskabelse inden for økologisk apotek - koncentrerede tabletter, som du kan opløse i vand derhjemme og dermed få et effektivt rengøringsmiddel.


Startpakken indeholder en genanvendelig plastflaske fremstillet af genbrugsplast, der er designet til at blive genbrugt, og 1 Baula Floors tablet.


Baula Floors er et rengøringsmiddel, der er designet til at rengøre alle typer gulve, herunder marmor, parket- og trægulve.

Får effektivt snavs væk, uden at efterlade rester af rengøringsmiddel på gulvet.

Tørrer hurtigt.

Refresherer og fornyer gulvene.

Efterlader en behagelig duft skabt af æteriske olier.

Grunden til den skånsomme formel beskadiger eller forstyrrer ikke nogen type gulve og bevarer deres naturlige farver og tekstur

Polerer og behandler forsigtigt selv følsomme overflader

Flasken har en praktisk skala, der hjælper dig med at fortynde rengøringsmidlet korrekt i en spand vand

Hvordan virker Baula tabletter? Nemmere end man skulle tro. Fyld flasken med vandhanevand, sæt tabletten i, vent ca. 10 minutter, til den er helt opløst, og du kan bruge den som normalt.Hvad gør Baula rengøringstabletter til noget særligt?Innovativ og moderne rengøringsløsning til husholdningenHøj rengøringskraftSubtil og behagelig duftBæredygtige og effektive produkterHøje standarder for kvalitet og formulering100% naturlig formuleringBiologisk nedbrydeligVegan certificeretEcocert certificeret - Naturligt rengøringsmiddelPatenteret i over 130 landeKompakte brusetabletterLille, koncentreret tablet erstatter almindeligt anvendt flydende rengøringsmiddelTabletten er på størrelse med en 5 cent mønt og vejer 5 g.Opløseligt i almindeligt vandDufter - kun æteriske olierIndeholder naturlige farvestoffer og stabilisatorerUtop til 95% reduktion af plastaffaldRecirkulerbar emballageSignifikant reduktion af CO2-emissionerSparer op til 95% i forsendelse og opbevaringHjemmeproduktion i Spanien, etableret i 2015, ikke rejser halvvejs rundt om jorden til digTestet i laboratorierne i Barcelona Science Park i samarbejde med universitetet i BarcelonaACCIO - Catalansk regeringspris 2017 - 1. Plads til den mest innovative start-upFri for kemikalier, toksiner, forårsager ikke hudirritation takket være naturlige ingredienserHøj rengøringskraft, tørrer hurtigt, genopretter overfladerHurtigste, nemmeste og mest bekvemme refill (refill) koncept i branchenBeskyttelse af børn og dyr. Baula eco tabletter indeholder Bitrex, et uskadeligt stof, der er ekstremt bittert. Det er tilsat produkterne og garanterer, at hvis et barn eller et dyr forsøger at spise dem, vil de straks spytte dem ud, inden de kan blive berusede. Det er på grund af den ekstremt bitre smag af dette stof, at vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk. Vi ønsker at have så lidt indvirkning på planeten som muligt, og derfor har vi lanceret en officiel beregning af CO2-fodaftrykket, som er udført af det spanske ministerium for økologisk omstilling.Anvendelse: fortynd tabletten i 1 liter vand. Hæld ledningsvand i flasken, læg tabletten i og lad den opløses grundigt i ca. 10 minutter. Emballage: genanvendeligt pap, pakkestørrelse: 1,5*8*7 cm, tabletten er pakket i en beskyttende blister.Ingredienser:Produktkode
  • BAU10


Kategori
Top