facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Sonett Vaske gel til farvet tøj 5 l

Mærke: Sonett

30,90 €
27,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Sonett Vaske gel til farvet tøj 5 l

Vaskes ved 20-60°C. Velegnet til alle stoffer af bomuld, hør, hamp og blandingsstoffer. Ikke egnet til uld og silke.


Dosering: pr. 4,5 kg vasketøj. Til håndvask: 40 ml pr. 5 l vand.


Maskinvask: blødt vand: 40-80 ml; middelhårdt vand: 50-90 ml; hårdt vand: 80-120 ml.


Hele pakken er genanvendeligProduktfunktioner

Særlig energibesparende metode til forsæbning, anvendelse af olier og æteriske olier fra økologisk landbrug og for et flydende vaskemiddel et helt igennem gunstigt forhold mellem pris og vaskeevne er de fremragende egenskaber ved dette produkt.


Herkomst og egenskaber for hver enkelt ingrediens

Sæbe, sukkertensid og kokosoliederivater styrker og supplerer hinanden i dette flydende vaskemiddel. Ved fremstillingen af sæben bliver økologisk rapsolie forsæbet med kaliumkaustik i en særlig proces uden tilførsel af varme udefra. Som et aktivt vaskemiddel kombinerer sæbe på en unik måde alle de egenskaber, der er nødvendige for at vaskeprocessen kan gøre det vådt, opløse og transportere snavs. Sæben forstærkes ved hjælp af sukkertensid- og kokosoliederivater, som fremstilles af rene vegetabilske råvarer af sukker, stivelse og kokosfedt ved kemiske omdannelser ved hjælp af syrer. Samtidig eliminerer denne kombination ulempen ved sæbe, nemlig dannelsen af kalksæbe, som kan sætte sig på vasketøjet, hvis doseringen af blødgøringsmiddel er unøjagtig. Alkohol, der fremstilles ved fermentering af vegetabilsk stivelse, holder vaskemidlet flydende og muliggør dermed en høj koncentration af det aktive rengøringsmiddel.
Biologisk nedbrydning

Planteoliesæbe har den særlige egenskab i forhold til alle andre rengøringsmidler, at den umiddelbart efter brug kombineres med den kalk, der altid er indeholdt i spildevandet, og danner kalksæbe og neutraliserer sig selv i sin overfladeeffekt på vandorganismer (primær nedbrydning). Kalksæben nedbrydes derefter 100 % af mikroorganismer til kuldioxid og vand (sekundær nedbrydning). I produktionsprocessen for sukkertensiver og kokosoliederivater udvindes de vegetabilske råmaterialer stivelse, sukker og fedt, men delene forbliver fuldt ud bevaret i deres naturlige struktur. Det er derfor let for mikroorganismer at nedbryde disse tensider fuldstændigt. Sæbe, sukkertensiver og kokosoliederivater anses af OECD for at være let bionedbrydelige.


Varsel: Ved temperaturer under 10 °C ændrer produktet sig og bliver noget tykkere og uklart, som forsvinder igen ved varme eller efter let omrystning.


SONETT Organic Drugstore Principles

- Produkterne er 100 % nedbrydelige og nedbrydes fuldstændigt til almindelige naturlige ingredienser i vand inden for få timer til dage.

- Sonett nægter at bruge ingredienser, der er skadelige for miljøet og menneskers sundhed.

- De råvarer, der anvendes til produktionen, kommer fra biodynamisk eller økologisk landbrug eller frilandsopdræt

- Det vand, der anvendes i produktionen, er biodynamisk rytmiseret, og blandinger af energetiske urter og essenser af ædelsten og ædelmetaller tilsættes Sonett-produkter

- Sonett er den eneste producent af øko-medicin, der har to øko-certifikater.


Tekniske data:

Densitet: (20°C) ca. 1,02 g/cm³

PH: (20°C, 5 g/l H₂O) ca. 8,5-9,5INCI: Aqua, kaliumsæbe*, alkylpolyglucosid C8-C16 (kokosglucosid, laurylglucosid), natrium/kaliumcitrat, natrium C12-C14 fedtalkoholsulfat (natriumlaurylsulfat), alkohol, sulfateret ricinusolie, parfume*, citral*, limonen*, linalool*, dipterocarpus turbinatus balsamekstrakt


*certificeret økologisk dyrketProduktkode
  • GB5044


Kategori
Top