facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk Rose Cleansing Oil med Argan, Jojoba og Vit. E 100 ml

Mærke: Purity Vision

14,00 €
12,60 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk Rose Cleansing Oil med Argan, Jojoba og Vit. E 100 ml

Prøv denne 100% naturlige hudplejeolie til daglig fjernelse af makeup og rensning. Det er en skånsom og effektiv version af dette vigtigste trin i din skønhedsrutine, som er velegnet til alle hudtyper.


PURITY VISIONs Bio Rose Cleansing Oil indeholder en unik kombination af Bio Rose Water og koldpressede Bio Oils, der renser, beroliger og fugter huden i dybden. Olien fjerner overskydende talg, døde hudceller og ydre urenheder fra huden. Med synergien fra andre 100% naturlige olier som Bio Almond, Bio Grapeseed, Bio Argan, Bio Castor og Bio Jojoba olier, nærer og udglatter den også huden.


Anvendelse


Anvend olien på fugtig hud og massér den ind. Brug et vådt og opvarmet håndklæde, tør forsigtigt urenheder fra huden og fortsæt med de næste hudplejetrin.


Plejende ingredienser


Damaskrose har været populær i århundreder for sine plejende, forskønnende og foryngende egenskaber. Dens ekstrakter blødgør effektivt huden, udglatter fine linjer, regenererer og beroliger huden.


Bio Almond Oil absorberes hurtigt af huden og er rig på værdifulde essentielle syrer, proteiner og mineraler. Det indeholder også f.eks. linolsyre, som hjælper med at berolige følsom og irriteret hud. Den forhindrer også huden i at tørre ud og beskytter den mod skadelige miljømæssige påvirkninger.


Druekerneolie har stærke astringerende egenskaber, der strammer forstørrede porer. Derfor er den især værdsat af fedtet og problematisk hud. Dens lette konsistens absorberes godt og efterlader ikke en fedtet film på huden. Den indeholder næringsstoffer, der er vigtige for hudens sundhed, såsom fedtsyrer, E-vitamin og antioxidanter.&Wnbsp;


Bio Argan Oil beskrives som det marokkanske eliksir af ungdom og skønhed. Den er værdsat for sit høje indhold af F-vitamin og E-vitamin, som bremser hudens aldring. Olien regenererer hudcellerne i dybden, reducerer fine linjer og forhindrer dannelsen af nye rynker.


Bio Castor Oil har stærke regenererende egenskaber, da den fremmer naturlig cellefornyelse. Den fastholder også fugten i huden og fjerner dermed tegn på hudens aldring. Den udjævner også hudtonen og nærer huden.&Wnbsp;


Bio Rose Cleansing Oil som en del af dit daglige hudplejeritual


Stræk 1 - eksfolier og rens. Derfor skal huden regelmæssigt og forsigtigt renses for urenheder, der sætter sig fast i løbet af dagen. PURITY VISION® Organic Rose Cleansing Oil er ideel til eksfoliering og udrensning. Takket være den milde formel er den velegnet til alle hudtyper og er også velegnet til at fjerne make-up fra det følsomme øjenområde.Påfør olien på fugtig hud og massér den ind. Brug derefter et vådt og opvarmet håndklæde til forsigtigt at tørre urenheder væk fra huden.&Wnbsp;


Stræk 2 - Toning. Brug PURITY VISION® Organic Pink Toner til at stramme porerne efter grundig rensning af huden. Spray det på huden og lad det trænge ind. Toneren strammer forsigtigt porerne og forbereder huden til lettere optagelse af de aktive ingredienser. TIP: Du kan også anvende toner på en vatrondel og afslutte ved at tørre huden forsigtigt mekanisk.&Wnbsp;


Stræk 3 - Hydrering. Nu er din hud klar til intensiv pleje og dyb hydrering. Påfør den ønskede mængde PURITY VISION® Organic Rose Serum i håndfladen og påfør den med cirkulære bevægelser over hele ansigtet, halsen og dekolletage og lad den trække ind. Serummet giver dybdegående fugt, giver blidt fylde og udglatter rynker. TIP: Glem ikke at passe godt på øjenområdet. Regelmæssig brug af serummet i øjenområdet vil udjævne rander under øjnene og gøre ansigtet mærkbart lysere.


Stræk 4 - Nærer. For at forstærke den foryngende effekt anbefaler vi, at du bruger serummet sammen med PURITY VISION® Bio Pink Rejuvenating Cream eller PURITY VISION® Bio Pink Facial Oil for at lysne huden og beskytte mod miljøets uønskede virkninger. TIP: For en ekstra portion hydrering kan du bruge vores PURITY VISION® Organic Rose Water, inden du påfører cremen.


Certificeringer, der garanterer kvaliteten af dette produkt


CKP BIO


Mærket "BIO" erklærer, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller frilandsopdræt. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % af naturlig oprindelse.


Vi har skubbet grænsen endnu længere hos PURITY VISION®. Vores mål er, at selvfremstillede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGANCertificeringen sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr, og at de heller ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.


I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.


Fair For Life


Den internationale institution Ecocert har udstedt en certificering, der støtter fair trade. Tilsammen giver det producenter og arbejdstagere, der er socioøkonomisk dårligt stillede, adgang til en bredere vifte af sociale og økonomiske fordele. En del af midlerne fra hvert produkt, der er mærket på denne måde, går til en særlig fond, som støtter landbrugssamfundet direkte i udviklingsområdet og forbedrer deres levevilkår.VyzSammensætning

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie)*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelolie)*, Vitis Vinifera Seed Oil (vindruekerneolie)*, Argania Spinosa Kernel Oil (arganolie)*/●, Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil)*, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil)*/●, Rosa Damascena Flower Extract (Damask Rose Extract), Moringa Oleifera Leaf Extract (Moringa Extract), Zingiber Officinale Root Extract (ingefær ekstrakt), Vanilla Planifolia Fruit Extract (Vanilla Extract)*, Tocopherol, Pelargonium Graveolens Oil (Geranium Essential Oil), Cymbopogon Martini Oil (Palmarosa Essential Oil)*, Geraniol**, *Fra økologisk landbrug, **Naturlig del af æterisk olie, ●Råmateriale certificeret Fair For Life Fair TradeProduktkode
  • PV290252


Kategori
Top