facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk morgenfrue Zinksalve 70 ml

Mærke: Purity Vision

7,60 €
6,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk morgenfrue Zinksalve 70 ml

Bio Marigold Zinksalve er baseret på den traditionelle zinksalve, som vores bedstemødre brugte, når de havde brug for hjælp til beskyttelse og pleje af følsom hud. Vores&WWWnbsp;Økologisk morgenfrue-zinksalve&WWnbsp;giver&WWnbsp;lindrende pleje til stresset hud. Salven lindrer, tørrer og køler huden lidt og hjælper ved regelmæssig brug med at give den nødvendige beskyttelse. Salven er velegnet til pleje af&WWnbsp;hud med tendens til bleudslæt og eksematøs hud. Den er især værdsat af&WWnbsp;vores små børns følsomme hud.


Næringsingredienser i hovedrollen


Opdag kraften i macerater


Bio Marigold Zinc Salve er fremstillet ved hjælp af den traditionelle metode med langsom maceration af urter. Den største repræsentation i salven er maceratet af calendula, som vi selv dyrker i Sydmähren. Morgenfrue blomsterne er placeret i flere uger i &WWnbsp;koldpresset økologisk solsikkeolie. Den beroligende kraft og de værdifulde virkninger af calendula overføres således i uformindsket grad til maceratet.

Vores zinksalve indeholder også macerater af&WWnbsp;lavendel, kamille og vanilje. Blandt de største fordele ved&WWnbsp;lavendel- og kamillemacerater&Wnbsp;er&Wnbsp;beroligende egenskaber, takket være hvilke salven nænsomt plejer&Wnbsp;meget følsom børnehud. Vanilje-maceratet giver ikke kun huden en smuk duft, men også gavnlige og effektive stoffer, der hjælper huden med at bevare et frisk udseende.


Shea ButterTakket være det høje indhold af&WWnbsp;Vitamin A, D, E og F&Wnbsp;Økologisk sheasmør&Wnbsp;den nærer, regenererer og styrker hudens naturlige elasticitet i dybden. Det er en stor hjælper i plejen af problematisk hud, hvor det lindrer&WWnbsp;kløe og rødme. Du vil sætte pris på den i plejen af&WWnbsp;revnet&Wnbsp;eller beskadiget hud. Den regulerer også talgproduktionen og beskytter huden mod de negative virkninger af sollys.Bio Jojoba Oil


Den er udvundet af kerner af Bio Simondsia china. Dens indhold af biologisk værdifulde&WWnbsp;umættede fedtsyrer og vitamin E&Wnbsp;gør den til en af de mest sjældne olier. Det afbalancerede forhold mellem&WWnbsp;nærende stoffer&Wnbsp;gør den til den perfekte&Wnbsp;plejende og regenererende olie, som er&Wnbsp;den ideelle hjælper til vores små børns ømme numser&Wnbsp;.


Bio Almond Oilabsorberes hurtigt i huden og er&Wnbsp;rig på værdifulde essentielle syrer, proteiner, mineraler og E-vitamin. I økologisk morgenfrue zinksalve spiller det en rolle&Wnbsp;som blødgørende og beroligende for huden. Mandelolie modvirker også de skadelige virkninger af det ydre miljø og&WWnbsp;beskytter&WWnbsp;således din babys hud.


ZinkoxidBag dette hvidfarvede løse pulver gemmer sig en af de ældste zinkmalme. Dette bløde pulver har en mild&Wnbsp;antiseptisk og astringerende&Wnbsp;virkning. Da den tørrer våde områder let, er den en uvurderlig hjælper i plejen af blebehandlet hud.


Vores økologiske Marigold Zink Salve indeholder zinkoxid uden nanopartikler.


Anvendelse af Bio Marigold Zinc Salve


Sæt salven på din finger og smør den ud over det berørte eller modtagelige område. Massér salven ind, og lad dig forkæle af naturens blide berøring. Brug økologisk Calendula Zink Salve som en multifunktionel hjælper i plejen af sprukne numser, eksem og acne-udsat hud eller til at beskytte alle følsomme områder.


TIPS:&WWnbsp;For at få en blød bund til din baby skal du bruge PURITY VISION&WWnbsp;Økologisk blomstervand efter rengøring af bunden, efterfulgt af&WWnbsp;Økologisk Zinksalve med morgenfrue for at skabe et beskyttende lag mellem bleen og huden. Du kan nemt forebygge bleudslæt.

For optimal effekt skal du anvende&Wnbsp;salven flere gange om dagen.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


Fair for Life

Denne certificering fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og er udstedt af den internationale institution Ecocert. FFL fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og fokuserer på retfærdige og positive relationer mellem landmænd og producenter, mellem arbejdstagere og arbejdsgivere og mellem handlende. En del af midlerne går til en fond, der støtter landbrugersamfund og forbedrer deres levevilkår i udviklingslandene.

PURITY VISION® er det første mærke i Tjekkiet og Slovakiet nogensinde, der har opnået denne certificering.


CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at et produkt har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "Økologisk" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fri indsamling.

V&Wnbsp;PURITY VISION® V vi ønsker, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de er fri for ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Sammensætning

INCI: Butyrospermum Parkii Butter*/-, Helianthus Annuus Seed Oil*/-, Zinc Oxide, Simmondsia Chinensis Seed Oil*/-, Prunus Amygdalus Dulcis Sweet Oil*/-, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita Blomsterekstrakt, Vanilla Planifolia Frugtekstrakt*, Tocopherol, Linalool**


* Fra økologisk landbrug,

** Naturlig del af maceratet.

- Certificeret Fair for Life Fair Trade: 49% af det samlede indhold.

- Certificeret Fair for Life Fair Trade: 49% af det samlede indhold.Produktkode
  • PV290231


Kategori
Top