facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Soothing Amber Oil til babyer 95 ml

Mærke: Purity Vision

14,00 €
12,60 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Soothing Amber Oil til babyer 95 ml

Bio Soothing Amber Oil til babyer plejer blidt huden hos babyer, børn og voksne. Det afbalancerede forhold mellem plejende ingredienser beroliger, regenererer, blødgør og beskytter stressede områder. Den efterlader huden silkeblød uden en ubehagelig fedtet fornemmelse. Olien er velegnet til pleje af bleudslæt og eksemramt hud.


Et strejf af natur er de traditionelle macerater af blid calendula, beroligende lavendel, harmoniserende kamille og plejende vanilje, som giver olien dens delikate duft og værdifulde fordele. Økologisk beroligende ravolie til babyer er kun sammensat af det bedste, som naturen har at byde på.


Nærende ingredienser med hovedrollen


B rav

I folkemusiktraditioner siges rav at være ladet med solens kraft, hvilket bringer balance og lysstyrke til livet. Det forviser tristhed og negativ energi. Det siges ofte, at rav hjælper mod børnesmerter.


Makreringshemmeligheder

Bio Soothing Amber Oil for Babies indeholder flere macerater af sjældne urter. Maceraterne er fremstillet ved hjælp af den traditionelle metode med gradvis maceration, hvor urterne marineres i koldpresset Bio-solsikkeolie af høj kvalitet i flere uger. I løbet af denne tid overføres urternes værdifulde virkninger og duft til maceratet.


Maceratet af plejende og blid calendula, som vi selv dyrker i Sydmähren, er det mest repræsenterede i olien. Lavendelmaceratet vil give en beroligende virkning og berige olien med en beroligende duft. Vaniljemaceratet vil give olien en sød og delikat duft og berige den med sine regenererende virkninger. Kamillemaceratet fuldender sammensætningen af maceraterne, som hjælper stressede områder, og olien parfumerer med sin honningduft. Maceraterne supplerer hinanden perfekt, og deres samspil skaber en usædvanlig delikat duft, som du og dit barn vil elske.


Synergi af plejende olier

Bio-solsikkeolie fremmer blodcirkulationen og har en blødgørende effekt. Olien har et højt indhold af E-vitamin, som regenererer huden og forhindrer den i at tørre ud. Den holder huden smidig, blød og silkeagtig.


Bio Jojoba Oil kommer fra kernerne af økologisk kinesisk jojoba. Dens indhold af biologisk værdifulde umættede fedtsyrer og E-vitamin gør den til en af de mest sjældne olier. Det afbalancerede forhold mellem nærende ingredienser gør den til den perfekte plejende og regenererende olie til at hjælpe ved sarte hudskader, og den er også den ideelle hjælper til vores små børns bleskiftede bagdele.


Bio Almond Oil absorberes hurtigt af huden og er rig på værdifulde essentielle syrer, proteiner og mineraler. For eksempel indeholder den også linolsyre, som hjælper med at berolige følsom og irriteret hud.


I Bio Soothing Amber Oil til babyer spiller den en rolle som blødgørende og beroligende for huden. Mandelolie modvirker også skadelige miljøpåvirkninger for at beskytte dit barns hud.


Bio MCT kokosolie er en koldpresset olie fremstillet af kokosnøddernes frugtkød. Forkortelsen MCT fortæller os, at kokosolie har en kulstofstruktur baseret på det, der er kendt som mediumkædede triglycerider eller mediumkædede triglycerider af naturlig oprindelse. MCT-olie er ikke kun en hurtigt absorberet energikilde, den har også store fordele for hudplejen. MCT-olie blødgør og udglatter huden betydeligt. Denne olie kan danne et beskyttende lag på hudens overflade, der fastholder hudens naturlige fugt.


Vitamin E

Beskytter huden mod for tidlig ældning og hjælper med at regenerere beskadiget væv.


Brug af Bio Soothing Amber Oil til babyer

Bio Soothing Amber Oil er en fantastisk hjælp til at pleje hele din babys krop. Brug olien til daglig pleje - til at smøre din babys hud, graviditetsmave, til massage eller som badeolie. Den er også god til pleje af eksemholdig hud og hud med tendens til bleudslæt.


Anvend en lille mængde olie på huden og massér olien forsigtigt ind i huden. Vi anbefaler at kombinere med Bio Flower Water og PURITY VISION Bio Baby Body Butter for den ultimative bløde hudfornemmelse.


TIP: Tilsæt en teskefuld Bio Soothing Amber Oil og et par dråber PURITY VISION Bio Flower Water til et afslappende bad.


KERTIFIKATIONER: Certificeret for at garantere den højeste kvalitet af produktet: .


CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "BIO" betyder, at der ud over CPK-standarderne også garanteres, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fritgående.

Vi hos PURITY VISION® ønsker vi, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget på dyr.Sammensætning

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Sweet Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Calendula Officinalis Flower Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Chamomilla Recutita Blomsterekstrakt, Vanilla Planifolia Frugtekstrakt, Tocopherol, Linalool**,


* Fra økologisk landbrug

** Naturlig del af maceratetProduktkode
  • PV290232


Kategori
Top