facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Pinch of Glow Brightening Enzyme Peel (75 ml) - med papain og appelsin

Mærke: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse OnlyBio Pinch of Glow Brightening Enzyme Peel (75 ml) - med papain og appelsin

Regulær hudrensning er dit ritual, og du vil gerne gøre noget ekstra? Prøv en peeling. Den fjerner blidt, men grundigt døde hudpartikler og andre urenheder. Den vil ikke kun lysne og genoplive din hud, men den vil også cirkulere blodet, hvilket vil hjælpe med at holde den sund og fuld af liv.


The Pinch of Glow Enzymatic Peel fra det polske mærke OnlyBio indeholder en trio af naturlige ingredienser, som vil tage sig perfekt og omfattende af din hud og - som navnet antyder - få den til at se ordentligt lys ud. Solsikkeolie blødgør huden og fremmer dens regenerering.Orange Water fugter ikke kun huden, men lysner også og genopretter dens naturlige udseende. En vigtig ingrediens i dette produkt er også papaianer. Dette enzym fra den tropiske frugt papaya er en af antioxidanterne og støtter aktiviteten af hudcellerne, så det har helbredende virkninger. Den er velegnet til brug på problematisk hud. Desuden forener den hudens udseende, da den effektivt kan reducere aknepletter eller pigmentpletter.


Peelingen består af 99% naturlige ingredienser, men det er ikke kun sammensætningen, der er naturvenlig. Den polske virksomhed OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra produktionsprocessen, idet produktets rør er fremstillet af genanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&Wnbsp; I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Brug scrubben regelmæssigt ved at påføre en lille mængde på fugtig hud og massere forsigtigt i et par minutter. Skyl huden bagefter. Før du bruger scrubben, anbefaler vi, at du bruger OnlyBio Cleansing Foam efterfulgt af calming cream.Produktkode
  • OBE093


Kategori
Top