facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Micellar shampoo til farvet hår Powerful Colors (200 ml) - regenererer tørt og skadet hår

Mærke: OnlyBio

7,60 €
6,80 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

Produktbeskrivelse OnlyBio Micellar shampoo til farvet hår Powerful Colors (200 ml) - regenererer tørt og skadet hår

Hvis du ikke er tilfreds med din naturlige hårfarve, har du måske valgt et produkt, der har farvet dit hår. Men især konventionelle hårfarver er en stor belastning for den sarte hårstruktur og forårsager udtørring, skader eller brud.&WWnbsp;


For at afbøde de negative virkninger af hårfarveprodukter er det tilrådeligt at bruge specielle shampoo og andre produkter, og det polske naturkosmetikmærke OnlyBio giver dig netop sådanne produkter hos Ferwer.


OnlyBio Powerful Colors shampoo indeholder fire ingredienser, der vil give dit hår nyt liv. Almond Oil reparerer beskadiget hårstruktur ikke kun på et mikroskopisk niveau, men heler også flossede spidser. Håret bliver glat og skinnende takket være dens virkninger. plantemolekylet Hydrafeel-3™ giver håret elasticitet og forlænger farvens holdbarhed. Stærke miceller renser derefter hovedbunden og cirkulerer også blodet for at fremme hovedbundens sundhed. En vigtig komponent er også vitamin E med antioxidanteffekter, der bremser hudens aldring.&Wnbsp;


Shampoo med 99% består af naturlige ingredienser, men det er ikke kun sammensætningen, der er naturvenlig. OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra fremstillingsprocessen, idet shampoo-røret er fremstillet afgenanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&NWnbsp; I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Shampooen har en gavnlig virkning, som forstærkes af OnlyBio Hydra Repair Damaged Coloured Hair Mask.
Produktkode
  • OBE079


Kategori
Top