facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Grapefrugtkerneekstrakt 20ml

Mærke: Nobilis Tilia

16,11 €
14,54 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Grapefrugtkerneekstrakt 20ml

Hvem vil den behage?

Den vil ikke gå tabt i nogen husholdning, men den vil behage de omsorgsfulde husmødre og venlige plejere, som altid ønsker at have noget naturlig hjælp ved hånden.


Anvendelse

Drop 10 dråber i et halvt glas vand (ca. 50-100 ml), rør rundt og drik. Tag 3 gange om dagen. Dette tilskud er ikke beregnet til børn under tre år. Ikke egnet til gravide eller ammende kvinder. Det er heller ikke en erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis, når du tager det.


Ingredienser

Glycerin (40%);Grapefrugtkerneekstrakt (60%).
Enestående kilde til bioflavonoider til styrkelse af immuniteten.


Opdag fordelene ved denne alsidige hjælper med højt indhold af bioflavonoider. Når den tages som kosttilskud, kan dens aktive ingredienser bidrage til den mikrobielle balance i kroppens organer og væv.

Du kan også bruge den alene direkte på huden eller tilsætte ekstraktet til kosmetiske produkter - lotioner, cremer, shampoo. Den er specielt velegnet til aknepronende og uren hud, lindrer skæl og kløende hovedbund. Den renser godt små hudafskrabninger, snit og sår, så du kan med succes bruge den til at behandle neglebedene under manicure eller pedicure. Det er fremragende til behandling af forkølelsessår og blærer på læberne og generelt alle ubehagelige hudtilstande, der er relateret til mikrober.Produktkode
  • S0024C


Kategori
Top