facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

OnlyBio Fugtgivende og nærende kropscreme Hydra Mocktail (200 ml) - med ingefær og lavendel

Mærke: OnlyBio

8,20 €
7,41 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse OnlyBio Fugtgivende og nærende kropscreme Hydra Mocktail (200 ml) - med ingefær og lavendel

Kropscreme fra det polske mærke OnlyBio Hydra Mocktail giver fugt og næring til huden på hele kroppen. Så du kan nyde alle dine aktiviteter uden besværet med tør, kløende eller irriteret hud.


Denne kropscreme indeholder en trio af ingredienser, der tager sig godt af dig. Levans er polysaccharider fra rapsolie, der trænger dybt ind i huden for at fugte og pleje. Takket være deres dybdegående pleje er deres virkning langvarig, og huden forbliver sund og fast. Solsikkeolie blødgør huden for at fremme hudens regenerering. Ingefær fremmer hudens celleaktivitet for at hjælpe med at forny huden. Brugen af den gør huden behagelig at røre ved og frisk.


Cremen består af 99% naturlige ingredienser, men det er ikke kun dens sammensætning, der er naturvenlig. Den polske virksomhed OnlyBio sørger også for at minimere miljøpåvirkningen fra produktionsprocessen, idet produktets rør er fremstillet af genanvendeligt bioplast fra bæredygtigt dyrket sukkerrør.


Beviset på, at du har valgt det bedste i dette produkt, er certificeringerne ECOCERT,som garanterer en generelt miljø-, ressource- og menneskevenlig tilgang til fremstillingsprocessen,&Wnbsp;I'm Green,som sikrer emballagens bæredygtighed,og Vegan Society for produkter, der ikke indeholder råvarer af animalsk oprindelse.


Cremen kan bruges regelmæssigt, men også når du oplever ubehagelig stramhed eller tør hud. Takket være den praktiske lille pakke passer den i din rejsebagage og arbejdstaske
Mærket OnlyBio er støttet af den polske virksomhed Laboratorium Naturella. Maksimal professionalisme og løbende uddannelse inden for sit område er dybt indskrevet i dets DNA. Det er faktisk også et bioteknologisk laboratorium, der beskæftiger sig med forskning og udvikling. Virksomheden udvikler og producerer omhyggeligt naturkosmetik til kropspleje og hårpleje til børn og voksne. Den garanterer mindst 99 % rent naturlige ingredienser i alle sine produkter. De kommer også i vid udstrækning fra lokale leverandører. De kan prale af en EcoCert - Cosmos Natural, Vegan Society-certificering og er stolte af deres unikke teknologi til bioraffinering af surfactin fra rapsfrø.
Produktkode
  • OBE096


Kategori
Top