facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Officina Naturae Økologisk babypulver af risstivelse (100 g) - til bad og skiftning

Mærke: Officina Naturae

6,00 €
5,40 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Officina Naturae Økologisk babypulver af risstivelse (100 g) - til bad og skiftning

Ris stivelse suppleret med ekstrakter af kvæde og malvie vil lindre de buttede folder, hvor den lille sveder mere, og bumserne vil forsvinde før ham. Du kan tilsætte det til dit barns bad for at få et beroligende bad, og det kan også bruges på irriterede områder under bleskift. Formlen er blevet formuleret i overensstemmelse med beskyttelsen af vores smukke planet, og dens skånsomme og økologiske kvalitet er bekræftet af det anerkendte Cosmos Organic-certifikat. Det italienske mærke Officina Naturae har fået en virkelig vigtig mission - at bidrage til sundheden for ikke kun mennesker, men også for andre beboere på planeten og miljøet med hver eneste kreation. Hvert trin i produktionen af kosmetik og husholdningsprodukter udføres af teamet med perfekt viden om og respekt for naturressourcerne, en etisk tilgang til producenter og medarbejdere og en brændende passion for visionen om en grønnere fremtid. Deres beundringsværdige konsistens afspejles også i de genanvendelige bioplastemballagematerialer, den lokale forsyning af mange af ingredienserne og en lang liste af tilfredse kunder.

Vægt: 100 g
Certificering: COSMOS ORGANIC
Andelen af naturlige ingredienser: 99%
Oprindelsesland: Fremstillet i Italien
Pakningsmateriale: Plastikemballage
Oprindelse af duft: Naturlig
Hvordan genanvendes den? Genbrug den tomme emballage i en plastikbeholder.
Ingredienser: Oryza Sativa Stivelse*, Helianthus Annuus Frøolie*, Pyrus Cydonia Frugtekstrakt*, Malva Sylvestris Blomster-/Løvekstrakt*, Tocopherol.


Produktkode
  • OFN057


Kategori
Top