facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Te Vlčihorská zahrádka 50g

Mærke: Nobilis Tilia

3,25 €
2,93 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Te Vlčihorská zahrádka 50g

Hvem vil nyde den?

Alle, der ønsker at nyde en lækker kop te til en fredelig start på dagen, til en afslappende eftermiddag eller til en hyggelig kop te om aftenen.


Til brug

Hæld en spiseskefuld over 1/4 liter kogende vand, lad det stå tildækket i en beholder i 15-20 minutter og si det fra. Tilbered altid infusionen frisk.

Varsel: til gravide kvinder beregnet til lejlighedsvis brug fra 3. måned og opefter. Velegnet til børn til lejlighedsvis brug (op til 3 år, halv dosis af blandingen).


Ingredienser

Citronmelisseblomst;Hyldeblomst;Kamilleblomst;Pebermynteblad;Lindeblomst;Calendulablomst;Skjørneklodeblomst;Johanniskrudtblomst;Dalenroseblomst;LavendelblomstDet bedste af Johanneskrydderier fra det bøhmiske Schweiz

Indhold af teblandingen 50 g


Tune dig ind på den magiske bølge af blomstrende natur.&WWnbsp;Ny opskrift&Wnbsp;på denne populære urtete er inspireret af det unikke ved Sankt Johannes urter og den utæmmede natur på Wolf Mountain, hvor Nobilis Tilia vokser. Den omhyggeligt og kærligt blandede blanding af urter, som er i fuld vigør lige omkring sommersolhverv, har en delikat smag og en sød urteagtig aroma med en overvægt af citronmelisse beriget med perikum, lime og rose. Det lindrer nervøsitet og spændinger, bidrager til en god fordøjelse og støtter kroppens naturlige forsvar.Produktkode
  • J014


Kategori
Top