facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Endles by Econea Binchotan-pind - aktivt kul til naturlig filtrering

Mærke: Endles by Econea

8,40 €
7,60 €

Produktet er ikke på lager

Produktbeskrivelse Endles by Econea Binchotan-pind - aktivt kul til naturlig filtrering

Kul er ikke længere kun for uartige børn! En binchotan bar er tværtimod en belønning. I Japan har man i flere hundrede år brugt dette trækul til naturlig vandrensning. Det reducerer klor, neutraliserer elektromagnetiske bølger, tilføjer mineraler til vandet og afbalancerer pH-værdien. Og du kan smage forskellen. Baren vil holde dig i stand til at drikke i et halvt år. Bagefter kan du fodre dine planter med det eller bruge det som lugtabsorberende middel. Econeas førstefødte barn, Endles, blev skabt til dig. Vi har præget den med vores mange års erfaring med e-handel og spreder de mest nyttige øko-produkter og vores kunders største favoritter til hverdagens helte på dens vinger. Til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har nemlig givet Endles både en tankevækkende eksistensberettigelse og et hjerte, der banker stærkt for bæredygtighed og beskyttelse af vores moder jord. Med bevidst fremstillede produkter er du på vej mod et affaldsfrit liv, hvor du tager vare på din krop og dit hjem. Alt er vegansk, minimalistisk og funktionelt.

Materiale: binchotan eller aktivt kul
Vægt: 35 - 45 g
Længde: 11,5 cm
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Taiwan
Pakningsmateriale: papkasse
Vejledende for volumen: Ca. 1 liter vand
Hvad skal du gøre med emballagen: genbrug kassen i en papirbeholder eller kompostér den
Hvad skal du gøre med den, når den er brugt op: brug pinden som gødning eller lugtabsorberende middel.Dette er en nyttig måde at bruge papiret som en papirvægt eller som en forbrændingsmaskine eller som en forbrændingsmaskine.


Produktkode
  • END006


Kategori
Top