facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Hyaluron serum 50ml

Mærke: Nobilis Tilia

23,70 €
21,30 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Hyaluron serum 50ml

Det mest populære produkt v&Wnbsp;vores e-shop har nu en ny formel beriget med den ekstraordinære duft af æterisk olie af gardenia og petitgrain (appelsinblade). Du vil også elske den praktiske hætte med dispenser og formlen, der er velegnet til følsom hud.

Styrk din hud om morgenen og genopbyg den tabte fugt om aftenen med de stærkt fugtgivende og regenererende virkninger af dette serum. Brugen af den er et vigtigt skridt i enhver kvindes hudplejerutine. Den behandler huden blidt, har antiinflammatoriske virkninger og udglatter fine linjer og ujævnheder. Den nye formel kombinerer den afbalancerede kraft af to typer hyaluronsyre - lavmolekylær og mellemmolekylær - og suppleres med ekstrakt af padderokke for at lysne og blødgøre huden. Den friske, frugtagtig-blomstrede duft kombinerer gardenia og petitgrain. Sammen vil de løfte dit humør og fremme afslapning og harmoni. Duften forsvinder diskret, når serummet er absorberet, så din hud og dit sind er klar til det næste hudprodukt.


Hvem vil elske det?

Alle kvinder, der ønsker at bevare en frisk, ungdommelig og vital hud til langt op i alderen. Og hun ønsker også at berige sin daglige skønhedsplejerutine med fordelene ved aromaterapi, suppleret med duften af petitgrain og gardenia.


Anvendelse

Anvend et par dråber af serummet morgen og aften på renset og rengjort hud, hals og decolleté. På grund af sin mildhed kan serummet også bruges på øjenområdet. Den absorberes let og fungerer som en ideel base for cremer og ansigtsolier.

Tip: Hvis du føler dig stram, kan du give din hud et let sprit af blomstervand.


Ingredienser

Aqua (demineraliseret vand);Glycerin (fugtgivende middel);Pentylene Glycol (fugtgivende middel, med antimikrobiel virkning);Sodium Hyaluronate (naturligt polysaccharid);Panthenol (D-Panthenol, fugtgivende ingrediens);Citrus Aurantium Amara Fruit Extract (ekstrakt af pomeransfrugt);Citrus Reticulata Fruit Extract (ekstrakt af mandarinfrugt);Citrus Reticulata Fruit Extract (ekstrakt af mandarinfrugt);Citrus Aurantium Sinensis Peel Extract (ekstrakt af appelsinskal);Equisetum Arvense Leaf Extract (ekstrakt af padderokke);Parfum* (naturlig parfume med æteriske olier af Petitgrain, kardemomme og andre og gardenia jasminblomst absolutte);Ascorbinsyre (C-vitamin, antioxidant);Citronsyre (citronsyre, pH-regulator);Mælkesyre (mælkesyre, pH-regulator);Geraniol*;Limonene*;Linalool*. *- af naturlige æteriske olierGiver en frisk, fast og strålende hud, giver intensiv fugt og udglatter fine linjerProduktkode
  • N0232E


Kategori
Top