facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Rå økologisk arganolie 30 ml

Mærke: Purity Vision

11,20 €
9,99 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Rå økologisk arganolie 30 ml

Til alle hudtyper - til hår - til negle - til salver og cremer til hjemmet.


100% rå økologisk arganolie PURITY VISION® er perfekt som en nærende nat- og dagolie eller som en blid behandling til følsom hud omkring øjenområdet.


Arganolie er et marokkansk eliksir af ungdom og skønhed, som er velegnet til alle hudtyper. Den kaldes også nogle gange for "marokkansk guld", og det er med rette - det er en af de mest kostbare og værdifulde olier i verden.


Arganolie er et eliksir til din hud, der kommer så langt væk fra Marokko, og er værdsat for sit høje indhold af vitaliserende stoffer som tocopheroler (E-vitamin), essentielle fedtsyrer (F-vitamin) og carotener, som har en gavnlig effekt på din hud.


100% rå økologisk arganolie PURITY VISION® vil blive værdsat for sine unikke virkninger:


- Den har en kraftig antioxidant- og anti-aging effekt, ud over at udjævne fine linjer.

- Den har en stor regenererende og fugtgivende effekt, der vitaliserer tør, følsom, beskadiget, moden og rynkeudsat hud.


Anvendelse af PURITY VISION® 100% rå økologisk arganolie:


Hudpleje:

Strin 1 - Rensning. Huden skal jævnligt og forsigtigt renses for urenheder, der klæber sig fast til den i løbet af dagen. Vi anbefaler, at du bruger Rhassoul PURITY VISION® til rensning. Bland pulveret med en dråbe arganolie og vand. Påfør blandingen på huden, lad den sidde i 10 minutter og vask den derefter af med lunkent vand. Denne 100% naturlige ansigtsmaske renser huden grundigt, men alligevel skånsomt.

Strin 2 - Toning. Toning er det næste vigtige trin i hudplejen. Et skånsomt 100% naturligt alternativ til toningprodukter er vores økologiske blomstervand. Du kan vælge den plejende PURITY VISION® Bio Rose Water eller den beroligende PURITY VISION® Bio Lavender Water.

Strin 3 - Nærer og fugter. Din hud er nu ideelt forberedt til at modtage vitaminerne og næringsstofferne i olien. Påfør PURITY VISION® 100% Raw Bio Argan Oil på fugtig hud, så din hud forbliver hydreret i lang tid. Massér forsigtigt et par dråber af olien ind i huden over hele ansigtet. Start ved decolletageområdet og arbejd dig op til halsen og kindbenene og op til tindingerne. Brug fingerspidserne til at arbejde forsigtigt ind i huden omkring øjnene og til sidst fra midten af panden til siderne.


KOPPLEJE:

Fra 100% naturlige PURITY VISION® ingredienser kan du lave en plejende kropssmør, der efterlader din hud fløjlsblød. Pisk PURITY VISION® økologisk sheasmør sammen med PURITY VISION® 100% rå økologisk arganolie og PURITY VISION® rå økologisk kokosolie til et smidigt smør, som du forsigtigt masserer ind i din hud. Du kan bruge den efter badet eller som en beroligende behandling af huden efter sommerens solbadning.


For smukt og stærkt hår:

Masser PURITY VISION® 100% Raw Bio Argan Oil i fugtigt hår og hovedbund. Lad det virke i et par minutter, og vask det derefter af med din foretrukne naturlige shampoo eller Rhassoul PURITY VISION® vaskeleret ler blandet med vand. Arganolie vil give dit hår vitalitet, blødhed, glans og styrke fra rod til spids. Desuden giver den rigeligt næring til hovedbunden.

TIP: Arganolie gør en ende på knækket hår og spaltede spidser. Du skal blot massere et par dråber i de stadig våde spidser efter hårvask.


Bekæmp brækkede negle: Regelmæssig massage med 100% rå økologisk arganolie PURITY VISION® giver næring til neglene og deres omgivelser og forhindrer dem i at flosse.


Bio Argan Oil PURITY VISION er koldpresset fra nødderne fra Argania Spinosa træet. Det produceres i sweatshops, hvor der hovedsageligt er kvinder ansat, så de har en bedre position i samfundet. Med en stabil indkomst bliver de ligeværdige partnere i husholdningen og kan sørge for deres børns uddannelse. Producenterne er fuldt ud i overensstemmelse med Fair Trade-principperne.


CERTIFICERING: Certificeringer, der garanterer produkter af højeste kvalitet:


Fair for Life

Denne certificering fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og er tildelt af den internationale institution Ecocert. FFL fremmer en mere retfærdig international handel med udviklingslandene og fokuserer på retfærdige og positive relationer mellem landmænd og producenter, mellem arbejdstagere og arbejdsgivere og mellem handlende. En del af midlerne går til en fond, der støtter landbrugersamfund og forbedrer deres levevilkår i udviklingslandene.

PURITY VISION® er det første mærke i Tjekkiet og Slovakiet nogensinde, der opnår denne certificering.


CPK bio

CPK står for tre ord - Certificeret Naturkosmetik. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "BIO" betyder, at det ud over standarderne for CPK også garanterer, at ingredienserne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fritgående.

Vi hos PURITY VISION® ønsker vi, at produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN

Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

I PURITY VISION® værdsætter vi alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.Til alle hudtyper - nIngredienser

>

INCI: Butyrospermum Parkii Butter*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Vanilla Planifolia Bean Extract, Dipteryx Odorata Bean Extract (tonka bønne), Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Coumarin (naturlig del af ekstraktet).


* Fra kontrolleret økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290106


Kategori
Top