facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Pisket kropscreme SENSES - Fruity 60ml

Mærke: Kvitok

7,20 €
6,49 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Pisket kropscreme SENSES - Fruity 60ml

Flygt ind i en verden af fantasi og sjov med den legesyge duft fra Fruity-kollektionen. Friske frugtagtige noter går gradvist over i et blomstret hjerte, der supplerer vaniljebasen. Frugtagtig understreger optimismen og fremkalder en god sommerstemning, selv på de køligere dage.


Denne piskede creme til hele kroppen er en god hjælper, især til tør og stresset hud eller under graviditeten til at behandle en voksende mave, takket være dens høje indhold af sheasmør beriget med mandelolie og calendula-macerat i solsikkeolie.


&Wnbsp;


Forebygger udtørring af huden


Regenererer hudskader


Gør huden blød på fødder og albuer


Pisket flødeskum smelter til en fin olie ved kontakt med huden. Påfør en lille mængde på renset og fugtet hud over hele kroppen og massér forsigtigt.


For at bevare kvaliteten skal du opbevare den tørt, køligt og mørkt sted. Opbevaring af fløden under varmere forhold kan få fløden til at smelte og olierne til at skille sig fra smørret, men det påvirker ikke produktets kvalitet. Efter opbevaring i køligere omgivelser vil den stivne igen, men dens cremethed og volumen vil gå tabt.Butyrospermum Parkii Butter (sheasmør), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandelolie), Helianthus Annuus Seed Oil og Calendula Officinalis Flower Extract (calendula macerat i solsikkeolie), Tocopherol (naturligt E-vitamin), Duftende destillerede æteriske olier og naturlige aromatiske stoffer fra plantematerialer), *Citronellol


*naturligt forekommende i æteriske olier


&Wnbsp;


Plantedannende ingredienser: 100%.


Dette produkt indeholder ingen konserveringsmidler, syntetiske parfume eller olieprodukter.

Produktkode
  • NAV2221


Kategori
Top