facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Nobilis Tilia Acne lotion 500ml

Mærke: Nobilis Tilia

14,21 €
12,80 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Nobilis Tilia Acne lotion 500ml

Den forbedrede formel af den populære nellike lotion er nu en del af den nye Acne Skin Care-serie.

Lotionen indeholder æterisk nellikeolie og andre naturlige ingredienser som hindbær- og ribs-ekstrakt og renser fedtet og problematisk acne-udsat hud i dybden. Ved daglig brug lindrer den irritation, regenererer, reducerer produktionen af overskydende talg og reducerer forekomsten af komedoner. Den friske duft af urter øger vitaliteten og stressresistensen.


Hvem vil nyde godt af den?

Alle, der ønsker at pleje deres unge eller modne hud med aknesymptomer på en nænsom måde. Når du kender den rigtige pleje og ser synlige resultater af en forbedret hudtilstand, vil det give dig en følelse af selvtillid og en positiv indstilling.


Anvendelse

Påfør lotion på en vatrondel og rens ansigt, hals og dekolleté. Anvendes dagligt i kombination med andre produkter i denne serie. Du kan også bruge lotionen til aktuelle aknekompresser.

Tip til ansigtsmasken:&Wnbsp;Bland aknecremen med French Green Clay, påfør blandingen i ansigtet og lad den virke i mindst 15 minutter, hvorefter den vaskes af. (Se French Green Clay produkt for detaljer)

De naturlige ingredienser i vandet kan ældes og blive brune i lyset med tiden, så en eventuel misfarvning er ikke en dårlig ting.

Videoguide - Omfattende daglig pleje


Ingredienser

Aqua (demineraliseret vand); Glycerin (fugtighedsbevarende middel), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe vera bladsaft);Panthenol (D-Panthenol, fugtighedsgivende ingrediens);Sodium Benzoate (natriumbenzoat, konserveringsmiddel for certificerede naturlige og økologiske produkter);Kaliumsorbat (kaliumsorbat, konserveringsmiddel for certificerede naturlige og økologiske produkter);Mælkesyre (mælkesyre, pH-regulator);Rubus Idaeus Leaf Extract (hindbærbladekstrakt);Ribes Nigrum Leaf Extract (solbærbladekstrakt);Hydrolyseret Algin (alge oligoalginat);Eugenia Caryophyllus Leaf Oil (æterisk olie af nellikeblade);Zinksulfat (zinksulfat, antimikrobielle virkninger);Mælkesyre (mælkesyre, pH-regulator);Eugenol*. *- af naturlige æteriske olierNellikens naturlige kraft toner forsigtigt fedtet og problematisk hudProduktkode
  • N1321K


Kategori
Top