facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Serum til ansigtet - Bakuchiol (10 ml) - reducerer fine linjer

Mærke: Kvitok

13,39 €
12,10 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

Produktbeskrivelse Kvitok Serum til ansigtet - Bakuchiol (10 ml) - reducerer fine linjer

Der er skønhed i enkelhed! Det vil denne serum overbevise dig om, hvor hovedrollen spilles af bakuchiol - et plantealternativ til retinol (A-vitamin). Bakuchiol stimulerer kollagenproduktionen, forbedrer elasticiteten i moden hud, reducerer fine linjer og opstrammer ansigtets konturer. Den er også værdsat af acne-pronende hud, som den hjælper med at rense og fremskynde helingen. For at bakuchiol kan absorberes godt, ledsages den af oliven-squalan, som også danner en beskyttende film på huden. Denne imponerende serum passer til alle hudtyper, men undgå den under graviditet og hvis du har meget følsom hud. Kosmetikmærket Kvitok blev født i den østlige del af Slovakiet i byen Humenné. Bag dens skabelse står en sympatisk ung kvinde, Martina. Hendes studier på det medicinske og derefter det kemiske fakultet åbnede hendes øjne, og Martina indså, hvor mange farlige stoffer, der hver dag kommer i kontakt med vores hud og krop.Certifikater: Leaping Bunny, PeTA
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Fremstillet i Slovakiet
Pakningsmateriale: Certificeret fødevarekvalitetspapirboks, mørk glaskrukke, plastikdæksel med pipette af borosilikatglas.
Oprindelse af duft: naturlig
Hvordan kan du genbruge: Genbrug æsken i en papirbeholder, genbrug hætten i en plastikbeholder, og smid borosilikatglasset i en indsamlingsplads eller smid det i dit blandede affald.
Ingredienser: Squalane (oliven-squalane), Bakuchiol (bakuchiol), Tocopherol (E-vitamin).
Kapacitet: 10 ml
.Produktkode
  • NAV230


Kategori
Top