facebook
Limitovaná akce! Při nákupu produktů Nobilis Tilia v hodnotě 800 Kč získáte 1x Nobilis Tilia Aroma olej Osvěžující 10 ml v hodnotě 149 Kč
Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Rulle til hud- og kropspleje med mikronåle

Mærke: Kvitok

13,39 €
12,10 €

Produktet er ikke på lager

Produktbeskrivelse Kvitok Rulle til hud- og kropspleje med mikronåle

Care roller er et 100-plejeværktøj til professionel hudpleje i hjemmet, uden negative bivirkninger, velegnet til alle hudtyper, til både mænd og kvinder. Det ergonomiske håndtag sikrer en nem, behagelig og præcis anvendelse. Behandlingen er smertefri.


Indeholder 540 0,25 mm titanmikronåle, der trænger ind i hudens øverste lag, hvilket giver bedre indtrængning af kosmetiske produkter i hudlagene.


En korrekt desinfektion er en forudsætning for at bruge rullen, da rullen, når den forsigtigt rulles hen over huden, skaber små usynlige punkteringer i huden, som huden reagerer på ved at aktivere naturlig fornyelse og regeneration.


Med regelmæssig brug kan man opnå følgende ved:


Stimulering af kollagen- og elastinproduktionen

Stimulering af hårrødder

Jævnning af rynker, strækmærker, Ældre ar og ujævnheder

Minimerer porer og pigmentpletter

Uniformerer hudtonen

Generel revitalisering af huden

Generel forbedring af hudens æstetiske udseende

Forbedrer indtrængning af kosmetiske produkterAnvendelse:


Vask dine hænder grundigt før hver påføring. Rengør din hud grundigt, så der ikke er rester af kosmetiske produkter eller dekorative rester på huden. Rengør rullen ved at sprøjte alkoholprodukt på rullehovedet, inden du påfører huden. Inddel dit ansigt visuelt i sektioner - venstre kinder, højre kinder, pande, næse og hage, hals og evt. dekolletage. Start på en del af ansigtet. Med et let tryk rulles rullen over tør og grundigt renset hud fra side til side 4-5 gange. Derefter skifter du rulningen op og ned, igen 4-5 gange. Umiddelbart efter brug, påfør toningsvand og hudserum på det behandlede område. Denne behandling kan også anvendes før påføring af ansigtsmasken. Derefter behandles ansigtet med toningsvand og hudserum. Fortsæt på samme måde på andre dele af ansigtet. Til sidst påføres ansigtscremen på hele ansigtsområdet. Påfør ikke dekorativ kosmetik på den behandlede hud, og udsæt ikke huden for direkte sollys. Det ideelle tidspunkt for påføring er derfor om aftenen, før du går i seng.

Det er tilstrækkeligt med et let tryk til påføring.


Anvendes 2-5 gange om ugen. Vi anbefaler, at du starter med at anvende 1-2 gange om ugen og gradvist øger hyppigheden. Ved regelmæssig brug skal du udskifte den med en ny efter 3 måneder.


Rullen kan også bruges på andre dele af kroppen for at fjerne ar, strækmærker, pigmentpletter osv. Det anbefales især, før du anvender hårserum for at forbedre hårvæksten. Anvendelsen er identisk.


Efter hver anvendelse skal rullen skylles under rindende vand og desinficeres ved at sprøjte alkoholproduktet på rullehovedet og opbevares i emballagen uden for børns rækkevidde.


Hvornår må du ikke bruge rullen:


Brug ikke på irriteret hud, åbne sår, modermærker, vorter, kolloidale og friske ar, hvis du lider af rosacea eller akut akne og betændelse, hvis du har allergi over for metaller eller hvis du er under 18 år.


Brug ikke i det umiddelbare øjenområde.


Brug ikke før eller efter anvendelse af scrubs eller produkter med irriterende ingredienser (sæbe, tensidprodukter).


Af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager må kosmetikrullen kun bruges af én person, del den ikke med andre.
Produktkode
  • NAV2398


Kategori
Top