facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Intense Stimulating Hair Serum Hair Booster - 50 ml

Mærke: Kvitok

16,30 €
14,70 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Intense Stimulating Hair Serum Hair Booster - 50 ml

Den intensive hårserum HAIR BOOSTER fra Solution by Kvitok®-kollektionen er designet til pleje af hovedbunden i tilfælde af overdreven hårtab og svækkelse af håret. Serummet har til formål at forlænge hårets livscyklus og stimulere væksten, samtidig med at det hjælper med at fugte og styrke dets forsvar.


Takket være indholdet af klinisk testet AnaGain™, forlænges hårets livscyklus, genopretter hårets vitalitet og øger dets tæthed inden for 3 måneder.


Indeholder klinisk testet Aquacacteen kombineret med det præbiotiske kompleks preBIULIN AGA for at berolige og hjælpe med at fugte og beskytte huden


Stimulerer mikrocirkulationen og hårvækst


Anvendelse:

Brug en pipette til at påføre et par dråber serum på en ren hovedbund (efter hårvask). Massér forsigtigt med fingerspidserne. Du kan bruge den i kombination med DERMA STAMP-behandlingsstemplet. Anvendes hver dag i 3 måneder, derefter kun 1-2 gange om ugen som en vedligeholdelsesbehandling. Berør ikke huden direkte med pipetten. Blandes før brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, irriteret og skadet hud. I tilfælde af kontakt med øjnene skylles med vand. Til udvortes brug. Kontakt din læge for brug under graviditet og amning på grund af koffeinindholdet.INCI/COMPOSITION: Lavandula Angustifolia Vand, Salvia Officinalis Vand, Glycerin (vegetabilsk glycerin), Inulin (vegetabilsk polysaccharid - ikke-ionisk plejende ingrediens), Pisum Sativum (Ærter)*, Koffein (koffein), Opuntia Ficus-Indica Stammeekstrakt*, Sodium Levulinate (salt af levulinsyre - naturlig vegetabilsk syre), Sodium Anisate (salt af anis - naturlig vegetabilsk syre), Isomalt (isomaltose kulhydrat) , Aqua (vand), Citric Acid (citronsyre - pH justering)


*certificeret økologisk råvare


&Wnbsp;


I dette produkt finder du ikke:


x Mineralolier og jordoliederivater


x Syntetiske parfume og farvestoffer


x KonserveringsmidlerProduktkode
  • NAV449


Kategori
Top