facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Tuhý Deodorant SENSES – Glamorous 42ml

Mærke: Kvitok

8,20 €
7,41 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 5 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Tuhý Deodorant SENSES – Glamorous 42ml

Harmonien i Glamorous-kollektionens delikate blomsterdufte fremhæver femininitet og følsomhed, mens vanilje og træ tilføjer et strejf af selvtillid. Citrus-akcenter af bergamot og appelsin fuldender en duft, der er frisk og forførende på samme tid.


Denne formel er helt anderledes i formuleringen end vores klassiske faste deodoranter. Deodoranten indeholder en ingrediens med klinisk dokumenterede antimikrobielle egenskaber for 24 timers effektivitet, hvis virkning også er bekræftet af en klinisk undersøgelse og en "sniff"-test*.


Eliminerer væksten af lugtfremkaldende bakterier, blødgør huden og holder den fugtet. Samtidig forhindrer den ikke den naturlige fjernelse af affaldsstoffer og skadelige stoffer fra kroppen - sveden.


Dertil kommer, at vi har erstattet bivoks med vegetabilsk voks fra candellila, så den også er velegnet til veganere.


Det forhindrer den naturlige udskillelse af affaldsstoffer fra kroppen


Det forhindrer lugt med naturlige ingredienser


Det udtørrer ikke huden


Det efterlader ikke en "klistret fornemmelse" eller pletter på tøjetDet indeholder ikke bagepulver (en irriterende ingrediens for mange mennesker)Kapryl/kapryltriglycerider (fraktioneret kokosolie), Euphorbia Cerifera Wax (candelilla voks), Maranta Arundinacea Root Powder (arrowroot pulver), Farnesol (del af æteriske olier), Polyglyceryl-3 Caprylate Citrate (planteester af k.Citron), duft/aroma (blanding af 100% rene dampdestillerede æteriske olier), tocopherol (E-vitamin), citronellol, limonen, linalool


*naturligt forekommende i æteriske olierProduktkode
  • NAV473


Kategori
Top