facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok DERMA STAMP Plejestempel med mikrokugler - genopfyldelig (hud/kroppe)

Mærke: Kvitok

17,30 €
15,50 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 4 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok DERMA STAMP Plejestempel med mikrokugler - genopfyldelig (hud/kroppe)

Solution by Kvitok® hudplejestemplet er et 100-plejeværktøj til professionel hudpleje i skønhedssaloner eller i hjemmet, uden negative bivirkninger, velegnet til alle hudtyper, til både mænd og kvinder. Påføringen er enkel, behagelig, præcis og smertefri.


Indeholder 20 titanium mikronåle på 0,25 mm, belagt med et lag 24K guld for at minimere allergiske reaktioner, der migrerer til de øverste lag af huden og tillader bedre penetration af kosmetiske produkter. De specialfremstillede nåle er meget tynde og har en spiralform, så produktet kan passere direkte fra stemplet ind i huden langs rillerne, hvilket er mere effektivt end konventionelle nåle. Nålene er designet til at holde til 30.000 punkteringer.


Den korrekte desinfektion er en forudsætning for at bruge stamperen, da den, når den påføres forsigtigt, skaber små usynlige punkteringer, som huden reagerer på ved at aktivere naturlig reparation og regeneration.


Stimulerer produktionen af kollagen og elastin


Revitaliserer huden og stimulerer hårrødderne


Jævner rynker, Strækmærker og ældre ar


Minimerer porer og pigmentpletter


Forbedrer indtrængning af kosmetiske produkter


Anvendelse:


For hver påføring skal du vaske dine hænder grundigt og rense din hud, så der ikke er rester af kosmetiske produkter eller dekorative rester på din hud. Behandl stempel ved at sprøjte alkoholproduktet (min. 75 %) på hovedet, før det påføres huden. Hvis der er tale om påfyldning, skal du også sprøjte alkoholproduktet ind i stemplet. Lad det tørre i et par minutter.


Af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager bør kun én person bruge behandlingsstemplet, og du må ikke dele det med andre. Et let tryk er tilstrækkeligt til brug.


Brug 2-3 gange om ugen. Vi anbefaler, at du starter med at anvende produktet 1 gang om ugen og gradvist øger hyppigheden. Ved regelmæssig brug 3 gange om ugen skal du udskifte den med en ny efter 1 måned.


 Plejestemplet kan bruges på to måder:


Og uden fyldning

Fjæs:

Visuelt opdele dit ansigt i dele - venstre kinder, højre kinder, pande, næse og hage eller hals og dekolletage. Start på en del af ansigtet. Tryk let på stemplerne på huden. Umiddelbart efter brug skal du anvende toningsvand eller vandbaseret serum på det behandlede område. Denne behandling kan også anvendes før du påfører en ansigtsmaske. Fortsæt på samme måde på andre dele af ansigtet. Til sidst påfører du en ansigtscreme på hele ansigtet.


Hårparti:

Split dit hår, så du kan stemple din hud. Påfør et let tryk ved at placere stemplet på huden. Umiddelbart efter brug påføres en vandbaseret hårserum på det behandlede område. Fortsæt på denne måde på andre dele af hovedbunden. Til sidst masseres hovedbunden med fingrene.


 Med fyldning

Åbn bunden af behandlingsstemplet, fyld det med en vandbaseret lotion/serum (ikke gel, emulsion eller oliebaseret) efter eget valg og forsegl det. Påbegynd anvendelsen på samme måde som ovenfor. Når stemplet påføres huden, vil produktet begynde at flyde ud af stemplet, og samtidig vil de aktive ingredienser fra produktet komme direkte ind i mikronålene.


 Rengøring: Efter brug af stemplet er det vigtigt at rengøre det grundigt. Efter åbning skylles indersiden med varmt vand og sprayes med alkoholprodukt (min. 75 %). Hovedet skylles også og nedsænkes i alkoholproduktet i 5-10 minutter. Lad begge dele tørre.


 Bemærk: Anvend ikke dekorativ kosmetik på hud, der er behandlet på denne måde, og udsæt ikke huden for direkte sollys. Brug tilstrækkelig UV-beskyttelse. Derfor er det ideelle tidspunkt for anvendelse om aftenen før sengetid.


&Wnbsp;Må ikke anvendes på irriteret hud, åbne sår, modermærker, vorter, kolloide og friske ar, hvis du lider af rosacea eller akut akne og betændelse, hvis du har allergi over for metaller eller hvis du er under 18 år. Må ikke anvendes i det umiddelbare øjenområde. Brug ikke scrubs eller produkter med irriterende ingredienser (sæbe, tensidprodukter) før eller efter påføring.


Solution by Kvitok® hudplejestemplet er et 100-tals værktøj til professionel hudpleje i skønhedssaloner eller i hjemmet, uden negative bivirkninger, velegnet til alle hudtyper, til mænd og kvinder. Påføringen er enkel, behagelig, præcis og smertefri.


Indeholder 20 titanium mikronåle på 0,25 mm, belagt med et lag 24K guld for at minimere allergiske reaktioner, der migrerer til de øverste lag af huden og tillader bedre penetration af kosmetiske produkter. De specialfremstillede nåle er meget tynde og har en spiralform, så produktet kan passere direkte fra stemplet ind i huden langs rillerne, hvilket er mere effektivt end konventionelle nåle. Nålene er designet til at holde til 30.000 punkteringer.


Den korrekte desinfektion er en forudsætning for at bruge stamperen, da den ved forsigtig påføring skaber små usynlige punkteringer, som huden reagerer på ved at aktivere naturlig reparation og regeneration.


1AB5ER4Wnbsp;
1 x sterilt emballeret genopfyldeligt stempel (glasflaske)Produktkode
  • NAV445


Kategori
Top