facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok Coffee Body Scrub - Coffee Enhancement 150 ml

Mærke: Kvitok

11,50 €
10,30 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok Coffee Body Scrub - Coffee Enhancement 150 ml

For at holde huden strålende og smidig er eksfoliering (fjernelse af døde hudceller) en vigtig del af hudplejen. Ved regelmæssig brug vil denne cremede bodyscrub efterlade din hud smukt glat, blødgjort og velduftende.


Creamy Coffee Enhancement Scrub indeholder energigivende kaffe, der befrier huden for døde hudceller, revitaliserer den og fremmer mikrocirkulationen. Sheasmør og solsikkeolie blødgør huden og efterlader en blød film på huden for at bevare fugtigheden. Den berusende duft af kaffe, suppleret med et strejf af sød vanilje, vil vække dig i morgenbrusebadet og give dig energi til dagen.


 

✓ blødgør, revitaliserer og lysner huden


✓ har en blid eksfolierende effekt, der forbedrer hudens mikrocirkulation✓ efterlader en blød film efter skylning for at hjælpe med at opretholde hydrering


Anvendelse:

Fyld en passende mængde scrub på fugtig hud og massér med cirkulære bevægelser. Skyl huden efter massage. Der efterlades en fin oliefilm på huden for at hjælpe med at opretholde fugtigheden. Anvendes 2-3 gange om ugen. For at bevare kvaliteten bør du undgå at skovle med våde fingre for at undgå, at der kommer vand i skrubben. Brug en spatel/ske til at øse op.


&Wnbsp;Opbevares køligt, tørt og mørkt sted uden for børns rækkevidde. Undgå kontakt med øjne, slimhinder og skadet hud. I tilfælde af kontakt med øjnene skylles med vand. Peelinger kan øge hudens følsomhed over for sollys - begræns hudens udsættelse for sollys i mindst 24 timer efter påføring og brug passende beskyttelse. Må ikke kombineres med andre eksfolierende produkter.Sammensætning:

Butyrospermum Parkii Butter (sheasmør), Decyl Glucoside (kokosolie mildt tensid), Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie), Coffea Arabica Seed Powder (malet kaffe), Vanilla Planifolia Fruit Extract (vanilje E-vitamin), Benzyl Alcohol-Ethylhexylglycerin (parabene-fri konserveringsmiddel)Produktkode
  • NAV357


Kategori
Top