facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Jack n Jill Børnetandpasta - banan BIO (50 g) - fluoridfri, med økologisk calendulaekstrakt

Mærke: Jack n Jill

7,41 €
6,70 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

Produktbeskrivelse Jack n Jill Børnetandpasta - banan BIO (50 g) - fluoridfri, med økologisk calendulaekstrakt

Jack n' Jills 100 % naturlige tandpasta indeholder økologisk frugtsmag og er helt sikker for børn at sluge. Den indeholder også økologisk calendulaekstrakt til skånsom tandkødspleje. Ingredienserne er allergivenlige og forebygger huller i tænderne. Egnet til børn fra 6 måneder. Indeholder ingen problematiske stoffer, animalske råvarer og er ikke testet på dyr. Jack n' Jill ejes af et ungt australsk par, Justin og Rachel. De har udviklet den første helt naturlige, sikre, økologiske babytandpasta, som også er sjov at bruge. I dag omfatter deres sortiment komplet naturlig tandpleje til babyer, småbørn og børn. De minimerer emballagen og anvender maksimalt genbrug og naturlige materialer.Certifikater: PeTA, Ecocert Cosmos Natural
Procentdel af naturlige ingredienser: 100%
Procentdel af økologiske ingredienser fra det hele undtagen vand og mineraler: 5%
Oprindelsesland: Australien
RDA-slibningskoefficient: ikke angivet af producenten
Origin af duft: naturlig
Hvad skal man gøre med emballage: Den tomme tube hører til i det blandede affald, tandpastatuben kan desværre ikke genbruges på grund af rester inde i emballagen.
Ingredienser: xylitol, renset vand, glycerin (fra kokosnød), silica (silica), økologisk banansmag, xanthangummi, økologisk calendulaekstrakt, kaliumsorbat (fra naturlige kilder), citronsyre.
Vægt: 50 g
.Produktkode
  • JAJ003


Kategori
Top