facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Inkkas Andes

Mærke: Inkkas

68,90 €
34,90 €

Produktet er ikke på lager
TwitterFacebook

Produktbeskrivelse Inkkas Andes

Navnet siger i sig selv, at det er "stedet ved verdens ende". Patagonien er kendt og efterspurgt af rejsende for sit storslåede dyreliv, og hele områdets ekstraordinære skønhed vil bogstaveligt talt tage pusten fra dig.Materiale:

Overdel - polyester og ruskind

Foring - syntetisk og tekstil

Sål - gummi og EVA

Andre funktioner - Udtagelig indersål er formet med støtte til fodbuen.

Det ekstra:Hvis du vælger at købe disse originale sko, vil Inkkas-mærket plante et træ gennem Trees for the future, en organisation, der har hjulpet med at genplante skov på vores planet i over 27 år og støttet udviklingen og væksten i levestandarden i fjerntliggende samfund i Afrika og Sydamerika.Produktkode
  • D223805
Inkkas logo

Om mærket Inkkas

Unikt fodtøj designet til dem, der ikke er bange for at skille sig ud i mængden. INKKAS er den perfekte kombination af komfort, kvalitet og en iøjnefaldende stil. Inkkas er et fodtøjsmærke, der stammer fra Sydamerika. Siden brandets start har man været meget omhyggelig med at sikre, at virksomhedens aktiviteter har en positiv indvirkning på miljøet. Virksomhedens filosofi er baseret på principperne om fair trade, filantropi og autenticitet.

Virksomheden er involveret i One shoe One tree-projektet, hvor der for hvert par sko, der sælges, plantes et træ i Amazonas regnskov. Inkkas' produkter fremstilles i samarbejde med lokale mexicanske værksteder, som er fuldt ud ejet af lokale virksomheder og organisationer. Disse fabrikker er moderne og sikre og overholder nøje de lovbestemte arbejdsvilkår. Alle personer, der er involveret i produktionen, er over 18 år og får en rimelig kompensation for deres bidrag i form af en løn.
Der anvendes autentiske materialer af højeste kvalitet til at fremstille Inkkas sko.Kategori
Top