facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Ecoegg Vaskeæg - 70 vaskepartier Parfumefri

Mærke: Ecoegg

14,80 €
13,32 €

På lager - afsendelse inden for 24 timer
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Ecoegg Vaskeæg - 70 vaskepartier Parfumefri

Vaskemiddel til 70 vaskecyklusser (ca. 4 måneders vask)

Ecoegg Laundry Egg er et moderne, innovativt og miljøvenligt produkt designet til vasketøj. Dens sejr ligger i den fuldstændige erstatning af kemiske rengøringsmidler. Du skal bare lægge det i vaskemaskinens tromle. Du har ikke brug for ekstra vaskepulver, gel eller tabletter. Der er heller ikke behov for at tilsætte blødgøringsmiddel under vask. Dit vasketøj bliver rent, blødt, diskret duftende og silkeblødt.

- Erstatter fuldt ud dit almindelige vaskemiddel

- Giver mulighed for langtidsbrug

- Det er dermatologisk testet

- Det er allergivenligt og anbefales af Allergy UK og National Eczema Society

- Det er også velegnet til følsom hud og personer med allergier (f.eks. Velegnet til personer med atopisk eksem)

- Også velegnet til vask af babytøj og bleer

- Let at bruge

- Farverne forbliver lyse og friske

- Velegnet til hvidt og farvet vasketøj

- Hvidt vasketøj forbliver snehvidt i lang tid

- Blid naturlig duft takket være æteriske olier

- Stærk mod snavs, Skånsom mod huden

- Skåner din pengepung

- Ingen rester på tøjet efter vask

- Miljøvenlig

Hvordan virker Ecoegg Laundry Egg?

To typer af mineralpiller kan skabe en tyk, naturlig vaskeskum, der forsigtigt, blidt men effektivt fjerner snavs og skidt.

Turmalin keramiske piller løsner snavs fra tekstilfibrene. De hvide mineralpiller ioniserer iltmolekylerne i vandet og ændrer dets pH-værdi. Disse modificerede molekyler trænger dybt ind i stoffets fibre og fjerner grundigt proteiner og fedtstoffer - de to hovedbestanddele af snavs. Vaskeægets mekaniske bevægelse i tromlen under vaskecyklussen hjælper med at fjerne det løsnede snavs mekanisk uden at beskadige vasketøjet.

De ioniserede iltmolekyler gør vandet alkalisk under vask uden brug af kemikalier. Dette hjælper med at blødgøre vasketøjet naturligt. Alkalisk vand kan aktivt og effektivt fjerne snavs og skidt fra vasketøjet selv ved lave temperaturer.

Bekræftede resultater

Independant laboratorier i England har bekræftet, at vaskeresultaterne med Ecoegg er sammenlignelige med dem, der opnås med konventionelle vaske- og rengøringsmidler. Laundry Egg er et reelt alternativ til kemiske vaskemidler - og giver brugeren overlegne vaskeresultater på naturlig basis. Desuden sparer du penge, skåner naturen og er samtidig skånsom mod din hud.

Formet til følsom hud

Allergy UK og National Eczema Society har udtrykt deres støtte til vores vaskeprodukter. Ecoegg Wash Eggs er dermatologisk testet og udviklet til følsom hud samt til babyvask og bleer. De er hypoallergene og irriterer ikke selv hud med atopisk eksem.Miljøvenligt og skånsomt for din pengepungEcoegg Washing Egg fjerner almindeligt snavs ved lave temperaturer takket være sin unikke formel. Du kan vaske almindeligt tøj ved 30-40 oC. Det er ikke nødvendigt at vaske dem ved 60 oC. Det sparer energi, tid og penge ved hver vask.Æggevaskpakken er ikke egnet til vask ved 90 oC.Det aktive naturlige skum, der skabes af pellets, fjernes hurtigt og nemt fra vasketøjet. Det betyder, at der ikke er behov for yderligere blødgøring af vasketøjet. Hvis din vaskemaskine har mulighed for at justere vandmængden til blødgøring, bruger du meget mindre vand end ved normal vask. Det sparer både natur og penge.

Produktkode
  • ECEG1


Kategori
Top