facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

You & Oil Bioaktiv blanding til børn, Forkølelse, 10 ml

Mærke: You & Oil

12,80 €
11,50 €

For at 30 dage
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

Produktbeskrivelse You & Oil Bioaktiv blanding til børn, Forkølelse, 10 ml

100% naturlig bioaktiv blanding af fin mandelolie og æteriske olier hjælper især i de kolde måneder, hvor børn er mere udsatte for forskellige helbredsproblemer. Ravintsara støtter vejrtrækningen og booster barnets naturlige immunitet. Eukalyptus beskytter luftvejene og renser indåndingsluften. Babyer elsker kram og berøring, især fra deres forældre, og endnu mere på tidspunkter, hvor de ikke har det godt. Derfor har You & Oil skabt en række produkter til børn, som absorberes gennem huden. Så i stedet for at sluge medicin på en ubehagelig måde, kan du hjælpe din lille med en dejlig massage. Blandingen er velegnet til børn fra 3 måneder.

Børn vil også nyde den legesyge emballage med søde tegninger.

Dette produkt er ikke et lægemiddel, det kan ikke erstatte noget lægemiddel, og det har heller ikke en godkendt medicinsk virkning.

Hvordan bruges blandingen?

For børn under 1 år masseres 1 dråbe af blandingen ind i fodsålerne 3-4 gange om dagen i 5 dage.

For børn mellem 1 og 2 år, påfør 2 dråber af den æteriske olieblanding på brystet og den øverste del af ryggen. Gentag 3 til 4 gange dagligt i 5 dage.

For børn i alderen 2 til 6 år masseres 4 til 5 dråber af blandingen ind på brystet og den øverste del af ryggen. Gentag 3-4 gange dagligt i 5 dage.

Kun til udvortes brug, påfør på huden.

Flasken leveres med pipette til nem påføring. Brug applikatoren i henhold til instruktionerne på emballagen.

Hvis din baby er allergisk over for nogen af ingredienserne i blandingen, anbefaler vi ikke at bruge produktet.Ingredienser:

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cinnammomum Camphora Leaf Oil, Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil, Tocopherol, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *Fra naturlige æteriske olierProduktkode
  • R345


Kategori
Top