facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Tierra Verde Vaskesæbe med lavendel (1 l) - en blidere erstatning for blødgøringsmiddel

Mærke: Tierra Verde

6,40 €
5,76 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Tierra Verde Vaskesæbe med lavendel (1 l) - en blidere erstatning for blødgøringsmiddel

Sæben erstatter perfekt blødgøringsmiddel, opløser sæberester fra vasketøjet og gør det lettere at skylle det. Vasketøjet bliver blødere og blødere, og farverne bliver lysere. Desuden tilføjer den en behagelig duft af lavendel takket være den æteriske olie. Den er veganervenlig, ikke testet på dyr, har et EcoGarantie-certifikat og er velegnet til allergikere og folk med følsom hud. Den er også velegnet til tørretumbling og fungerer især godt i områder med hårdere vand (hvilket du finder ud af med teststrimler). Det moraviske mærke Tierra Verde producerer og importerer miljøvenlige hjælpemidler af mange slags. Det drejer sig især om miljøvenlige apoteks- og kosmetikprodukter, men også om affaldsfrie produkter til daglig brug. Til kvinder tilbyder de også menstruationskopper og vaskbare bind. En stor del af produkterne er fremstillet i Brno, og efter vores mening forbereder den den reneste øko-apotek i landet. Det fremgår af det anerkendte Ecogarantie®-certifikat, som det er det eneste i Tjekkiet, der kan prale af. Dermed sørger det både for forbrugernes velfærd og for minimering og genanvendelse af affald. Ingen af produkterne i vores sortiment indeholder animalske ingredienser og er derfor udelukkende veganske.

Certifikater: EcoGarantie
Oprindelsesland: Tjekkiet
Dosering: 30 ml vaskemiddel i blødgøringsdispenser til 4-5 kg vasketøj
Pakningsmateriale: HDPE
VARNELSE: Forårsager alvorlig øjenirritation. Opbevares uden for børns rækkevidde. I tilfælde af øjenirritation: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de er påsat, og hvis de let kan fjernes. Fortsæt med at skylle. Hvis øjenirritationen fortsætter: Søg læge
Hvad skal du gøre med emballagen: Tomme beholdere kan genbruges i en plastbeholder, men anvendes primært som genopfyldelig emballage. 5L beholdere kan returneres direkte til os.
Integritet: < 5% ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, citronsyre, naturlig æterisk lavendelolie BIO (Lavandula Hybrida Grosso), linalool.
Volumen: 1 l


Produktkode
  • TVE156


Kategori
Top