facebook
Gratis forsendelse over 80 EUR

Tierra Verde Kanel æterisk olie BIO (10 ml) - stimulerer og varmer

Mærke: Tierra Verde

7,20 €
6,49 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Tierra Verde Kanel æterisk olie BIO (10 ml) - stimulerer og varmer

Er du en af de fortjente kanelholikere, der ikke kan leve uden denne aromatiske skat selv for en enkelt dag og forbedre de fleste desserter, gryderetter og salte retter med den? Bare rolig, du er ikke alene. Tierra Verde har ikke lagt skjul på sin kærlighed til dette krydderi. De udvinder den æteriske olie fra bladene af det stedsegrønne kinesiske kaneltræ, som findes og dyrkes i hele Asien. Den æteriske olie har en intens, krydret-sød aroma, der varmer kroppen, opfrisker sindet og fremmer det gode humør. Olien er ikke beregnet til indvendig brug, men selv som en duftende essens er den stimulerende og kan have afrodisiakale virkninger. Den er uløseligt forbundet med juletiden, hvor dens unikke duft dufter fra alle hjem. Du kan ikke kun dryppe det i duftlampen og diffusoren, men også i rengøringsmidler og dufte hele lejligheden. Olien er af økologisk kvalitet, og dens renhed og skånsomme produktion er garanteret af EcoGarantie-certificeringen. Den tjekkisk-slovakiske virksomhed Tierra Verde s.r.o. producerer og importerer mange forskellige slags økologiske hjælpemidler. Det drejer sig især om økologiske lægemidler og kosmetik, men også om produkter til kæledyr, tasker, håndklæder og tasker til daglig brug. Til kvinder tilbyder de også menstruationskopper og vaskbare bind. En stor del af produkterne er fremstillet i Brno, og efter vores mening forbereder den den reneste øko-apotek i Tjekkiet. Det fremgår af det anerkendte Ecogarantie®-certifikat, som det er det eneste i Tjekkiet, der kan prale af. Dermed sørger det både for forbrugernes velfærd og for minimering og genanvendelse af affald. Ingen af produkterne i vores sortiment indeholder animalske ingredienser og er derfor udelukkende veganske.

Certifikater: EcoGarantie
Andelen af økologiske ingredienser i den samlede mængde: 100%
Andelen af naturlige ingredienser: 100%
Oprindelsesland: Kina
Oprindelse af duft: naturlig
Pakningsmateriale: Glasflaske, plastikhætte
VARNELSE: Alvorlig øjenirritation.
HEDSFARE: Brandfarlig væske og damp. Kan forårsage døden, hvis det sluges og kommer ind i luftvejene. Irriterende for huden. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Meget giftig for vandorganismer, med langtidsvirkninger.
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrug den tomme flaske i en glasbeholder, resten kommer i en plastikbeholder.
Ingredienser: Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Cinnamal, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Limonene, Benzyl Alcohol*. *10 ml
Naturlig oprindelse
Kapacitet.

Produktkode
  • TVE148


Kategori
Top