facebook
Gratis forsendelse over 80 EUR

Tierra Verde Æterisk olieblanding Winter Dreaming BIO (10 ml)

Mærke: Tierra Verde

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Tierra Verde Æterisk olieblanding Winter Dreaming BIO (10 ml)

En kombination af fire æteriske olier, der gør stuen til et hyggeligt hjem. I Tierra Verde har de lagt stor vægt på opskriften og fortryller feriestemningen med nellike, kanel, sød appelsin og maritim fyrretræshinde. Blandingen er ikke kun god til aromaterapi eller diffuser, men også til massage og bad, fortyndet i vegetabilsk olie (8 dråber til 30 ml). Tierra Verde-oliernes kvalitet og skånsomhed har givet dem Eco Garantie-certificeringen, så du skal ikke være bekymret - du vil ikke lede forgæves efter syntetiske parfumer eller andre tvivlsomme stoffer. Den tjekkisk-slovakiske virksomhed Tierra Verde s.r.o. producerer og importerer mange forskellige slags økologiske hjælpemidler. Det drejer sig især om økologiske lægemidler og kosmetik, men også om produkter til kæledyr, tasker, håndklæder og tasker til daglig brug. Til kvinder tilbyder de også menstruationskopper og vaskbare bind. En stor del af produkterne er fremstillet i Brno, og efter vores mening forbereder den den reneste øko-apotek i Tjekkiet. Det fremgår af det anerkendte Ecogarantie®-certifikat, som det er det eneste i Tjekkiet, der kan prale af. Dermed sørger det både for forbrugernes velfærd og for minimering og genanvendelse af affald. Ingen af produkterne i vores sortiment indeholder animalske ingredienser og er derfor udelukkende veganske.

Certifikater: EcoGarantie
Oprindelsesland: Fremstillet i Tjekkiet
Oprindelse af duft: naturlig
Pakningsmateriale: Glasflaske, plastikhætte
VARNHED: Forårsager alvorlig øjenirritation.
IKKE FARE: Brændbar væske og damp. Kan forårsage døden, hvis det sluges og kommer ind i luftvejene. Irriterende for huden. Kan forårsage allergisk hudreaktion. Meget giftig for vandorganismer med langtidsvirkninger.
Hvad skal man gøre med emballagen: Genbrug den tomme flaske i en glasbeholder, resten hører til i en plastikbeholder.
Ingredienser: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Terpentin, Limonene, Eugenol, Cinnamal, Linalool, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Isoeugenol*. *naturlig oprindelse
Kapacitet: 10 ml


Produktkode
  • TVE150


Kategori
Top