facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Fair Trade Organic Virgin Coconut Oil 420 ml

Mærke: Purity Vision

8,00 €
7,20 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 1 bruger.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Fair Trade Organic Virgin Coconut Oil 420 ml

Nyd kokosolie af høj kvalitet fra de&WWnbsp;tropiske øer i Filippinerne. Fair Trade Organic Virgin Coconut Oil er&WWnbsp;stabil ved høje niveauer&WWnbsp;og overophedes ikke på grund af det høje indhold af mættede fedtsyrer. Derfor har den en vigtig plads i det varme&WWnbsp;køkken.

Den finder også anvendelse i&Wnbsp;det kolde&Wnbsp;køkken ved tilberedning af desserter, da den udmærker sig ved sin evne til at&WWnbsp;størkne&Wnbsp;ved lavere temperaturer. Dens vigtigste egenskaber omfatter også at være&WWnbsp;letfordøjelig, hjælper med at stimulere stofskiftet og&WWnbsp;kolesterolfri.


KRITIK OG PRODUKTION:

Produktionsteknologien og kvaliteten af råvaren er afgørende for kokosolies endelige kvalitet. Derfor er vi stolte af at sikre, at vores økologiske kokosnøddeolier kun kommer fra de rene områder&Wnbsp;på de tropiske øer i Filippinerne, hvor dyrkning af kokospalmer og olieproduktion har en lang tradition. Fair Trade Organic Virgin Coconut Oil er fremstillet af&WWnbsp;det friske frugtkød fra&WWnbsp;kokospalmer inden for 48 timer efter høst. Den mekaniske&WWnbsp;presning&Wnbsp;finder sted under&Wnbsp;kolde forhold, hvilket gør, at olien bevarer sin typiske&Wnbsp;kokosnøddearoma og alle de vitaminer, der er gavnlige for kroppen.


Anvendelser:

Køkken: Kokosolie er fremragende i krydrede, salte og krydrede retter, som den tilfører et unikt strejf af eksotisme.

Bagning: Brug den til at tilberede slik og kager, som bliver dejligt bløde og møre takket være den. Det er også fantastisk som bindemiddel til cheesecake-skaller.

Stegning:&WWnbsp;Kokosolie brænder ikke, så den er ideel til stegning og sautering. Steg&WWWnbsp;pandekager&WWnbsp;eller&WWnbsp;bananfritter.

Grillning:&WWnbsp;Tilsæt kokosolie til&WWnbsp;grillpastaer og -blandinger. Vores populære grillblanding består af kokosolie, Himalayasalt og en knivspids hakket citrongræs.

TIP:1AB5ER4WNWnbsp;Prøv kokosolie i1AB5ER4WNWnbsp;morgengrød. Opløs en teskefuld kokosolie i dit yndlings korn og nyd den behagelige smag.


Indholdsstoffer pr. 100 g:

Energi 3696 kJ/899 kcal

hvoraf sukkerstoffer &Wlt;0,5 g

proteiner &Wlt;0,5 g

proteiner <0,5 gIngredienser

100% kokosolie/fedt (Cocos nucifera) fra kontrolleret økologisk dyrkning.Produktkode
  • PV290125


Kategori
Top