facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Bio Coffee Facial Scrub 3in1 70 ml

Mærke: Purity Vision

9,99 €
9,00 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 3 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Bio Coffee Facial Scrub 3in1 70 ml

Prøv den blide pleje af&WWWnbsp;Økologisk Coffee Facial Scrub&WWnbsp;til alle hudtyper. Dens magi ligger i den koffein, som den indeholder. Scrubben masserer blidt, cirkulerer og fjerner døde celler. Den har en fin gelkonsistens, der bliver til en meget blød mælkeemulsion ved kontakt med vand, som du simpelthen vil elske. Takket være de bioolier, som den indeholder, vil din hud være blød og strålende efter brug.

Peeling er et fremragende redskab i kampen for en blød og sund hud. Sammen med den mekaniske fjernelse af døde hudceller og en bedre blodcirkulation stimulerer den fornyelsen af cellestrukturen og bremser dermed hudens aldring. Forkæl dig selv med en scrub, der vil fortryller dig med sin utrolige duft, hver gang du åbner den.

Påskønne ingredienser

Bio Coffee Facial Scrub&WWnbsp;har en unik formel. De vigtigste ingredienser omfatter fintmalet økologisk Arabica-kaffe. For at bevare de aktive ingredienser, den unikke aroma og friskhed, maler vi altid kaffen lige før produktionen og kun i den nødvendige mængde. Koffeinet hjælper med at regenerere hudcellerne, forbedrer hudens elasticitet og afhjælper uregelmæssigheder i huden. Den blødgør også løse konturer og rynker.

For at sikre, at huden ikke er tør, men smukt næret efter påføring af scrubben, har vi også beriget formlen med Bio MCT kokosolie, som gør huden blød og glat uden at efterlade en fedtet film på huden.

Anvendelse


Hudforkælelse:&Wnbsp;Bio Coffee Facial Scrub er designet til blidt at rense huden. Den efterlader din hud helt glat på bare fem minutter. Organic Coffee Facial Scrub fjerner effektivt døde hudceller og overskydende olie, og de små kaffebønner giver en god cirkulation i huden. Når den anvendes regelmæssigt, løsner den porerne, absorberer frie radikaler og reducerer morkler.

Face scrub:&Wnbsp;Den er nem at anvende. Massér den først ind i fugtig hud med cirkulære bevægelser, lad den virke i 5 minutter, og vask den derefter grundigt af med varmt vand og dup den forsigtigt tør. Huden vil blive smukt parfumeret og opvarmet. Denne proces vil efterlade din hud smukt oplyst og smidig.


TIP: Regelmæssig brug af scrubben i kombination med vores Bio Flower Waters resulterer i en synligt mere strålende hud.

Brug af Bio Coffee Facial Scrub i et hudplejeritual

Et dagligt hudplejeritual kan tage mange former og trin. Men det hele starter med en grundig makeupfjernelse og rensning. Det er den eneste måde at sikre, at de effektive nærende ingredienser absorberes ordentligt og begynder at gøre deres arbejde. Her er fire nemme trin, som vil få dig til at se frisk og glamourøs ud ved enhver lejlighed.


Strin 1 - Exfolier og rens.&Wnbsp;Huden skal regelmæssigt og forsigtigt renses for urenheder, der klæber til den i løbet af dagen. Brug PURITY VISION® økologisk rosenolie til at eksfoliere. Påføres på fugtig hud og masseres ind. Tør forsigtigt olien af huden med et vådt og opvarmet håndklæde eller en vatrondel. Brug Bio Coffee Facial Scrub til at rense huden. Massér den ind i fugtig hud med cirkulære bevægelser. Lad den sidde på i 5 minutter, vask den af med lunkent vand, og nyd følelsen af ren hud, der dufter af friskmalet kaffe. Din hud vil føles ekstra lys og smidig.


Strin 2 - Toning.&Wnbsp;Prøv PURITY VISION® Organic Rose Toner for blidt at stramme porerne og forberede din hud på en lettere optagelse af aktive ingredienser.


Stræde #3 - Hydrering.&Wnbsp;Nu er din hud klar til intensiv pleje og dyb hydrering. Placer den nødvendige mængde PURITY VISION® Organic Rose Serum i håndfladen og påfør den med cirkulære bevægelser i hele ansigtet, på hals og decolleté og lad den trække ind.


Strin 4 - Nærende.&WWnbsp;For at forstærke den foryngende effekt anbefaler vi at bruge serummet sammen med PURITY VISION® Bio Pink Rejuvenating Cream eller PURITY VISION® Bio Pink Facial Oil for at lysne huden og beskytte mod uønskede miljøpåvirkninger. TIP: For en ekstra portion fugt kan du bruge vores PURITY VISION® Bio Rose Water, før du påfører cremen.

Nu er du og din hud klar til at tage imod verden. Altid smuk og glamourøs.


Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:

CPK bio

CPK står for tre ord - Certified Natural Cosmetics. Certificeringen garanterer, at produktet har opfyldt strenge regler og indeholder ingredienser af mindst 85 % naturlig oprindelse. Den er også fri for syntetiske forbindelser, GMO-ingredienser, mineralolier osv. Produkterne må heller ikke være testet på dyr. "Økologisk" betyder, at det ud over CPK-standarderne også garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk landbrug (BIO) eller fri indsamling.


PURITY VISION® vi ønsker, at produkter, der er mærket på denne måde, skal indeholde mindst 90 % ingredienser fra økologisk landbrug.


CRUELTY FREE og VEGAN


Denne certificering er tildelt af PETA. Det sikrer, at ingen af vores produkter eller deres ingredienser er blevet testet på dyr, og at de ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse (bivoks, lanolin, karmin osv.).

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;Vi værdsætter alle levende væsener, og det er imod vores overbevisning at teste noget som helst på dyr.INCI: Caprylic/Capric Triglyceride* (Bio MCT Oil), Helianthus Annuus Seed Oil* (Bio Sunflower Oil), Glycerin, Coffea Arabica Seed Powder* (Ground Coffee), Aqua (Water), Sucrose Laurate* (Sucrose Laurate-Natural Fine Tenside), Leuconostoc Radish Root Ferment Filtrate (radiseferment-antimikrobielt middel), saccharosestearat (saccharosestearat-naturligt stabiliseringsmiddel), saccharosepalmitat (saccharosepalmitat-naturligt emulgator), tocopherol (E-vitamin).

&Wnbsp;

* Fra økologisk landbrug.&WWnbsp;&WWnbsp;Produktkode
  • PV290255


Kategori
Top