facebook
Ordrer afgivet før kl. 12.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Kvitok JADEIT Massage Roller (ansigt, hals, decolleté)

Mærke: Kvitok

14,40 €
12,90 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 7 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Kvitok JADEIT Massage Roller (ansigt, hals, decolleté)

Care jade massagerulle er et 100-plejeværktøj til professionel hudbehandling i hjemmet, uden negative bivirkninger, velegnet til alle hudtyper, til både mænd og kvinder. Det ergonomiske håndtag sikrer en nem, behagelig og præcis anvendelse. Behandlingen er smertefri.


Forbedrer mikrocirkulationen af blodet i huden og afslapper musklerne


Stimulerer lymfesystemet


Fremmer reduktion af hævelser og rander under øjnene


Forbedrer penetrationen af kosmetiske produkter


Stimulerer kollagenproduktionen, Revitaliserer og opstrammer huden


&Wnbsp;100% sikker, uden negative bivirkninger.


Anvendelse:

For hver anvendelse skal du rense din hud grundigt, anvende toningsvand og påføre det produkt, du ønsker at arbejde ind i huden (serum, ansigtsolie eller lotion) ved hjælp af rullen.


Rul rullen med det mindre hoved med et meget blidt tryk for at massere øjenområdet og læberne. Brug det større hoved til at behandle større områder af huden, startende fra dekolletage og op til halsen. Fortsæt på ansigtet. Arbejd dig opad og fra midten af ansigtet til siderne, mens du masserer.


Du kan bruge rullen hver dag, på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, i 5-10 minutter om dagen. Det ideelle tidspunkt for behandling er om aftenen før sengetid.


Vores tip: Lad rullen ligge i fryseren i et par minutter og brug den afkølet til at massere øjenområdet for at opnå en mere udtalt reduktion af hævelser.


Rullen kan også opvarmes med en hårtørrer for bedre at absorbere hudserum eller cremer.


Efter hver påføring skal du vaske rullen med varmt vand (helst med en vatpind eller et håndklæde, der er gennemblødt i vand for at undgå direkte kontakt mellem metaldele og vand), tørre den og opbevare den i emballagen uden for børns rækkevidde. Du kan også desinficere ved at sprøjte et alkoholbaseret produkt.


Efter massagen kan der forekomme rødme på grund af blodcirkulationen, som vil forsvinde efter et stykke tid.


Brug ikke på irriteret hud, åbne sår, vorter.Præcisionsbearbejdet Jade mineral med to størrelser massagehoveder og ergonomisk håndtagProduktkode
  • NAV463


Kategori
Top