facebook
Ordrer afgivet før kl. 14.00 afsendes straks | Gratis forsendelse over 80 EUR

Purity Vision Økologisk Shea Butter 200 ml - kosmetik

Mærke: Purity Vision

13,60 €
12,31 €

På lager - afsendelse i dag
Dette produkt bliver i øjeblikket set 2 brugere.

  • Gratis forsendelse over 80 EUR

Produktbeskrivelse Purity Vision Økologisk Shea Butter 200 ml - kosmetik

Bio Shea Butter er velegnet til alle hudtyper, herunder følsom hud hos babyer og voksne. Den har exceptionelle fugtgivende egenskaber, så den er fremragende til tør hud på knæ, albuer og hænder. Den er særligt velegnet til&WWnbsp;eksem, sprukne læber og solskoldning.

Takket være dens høje indhold af vitamin A, D, E og F, nærer den huden i dybden&Wnbsp;og giver næring til huden. Sheasmør hjælper&WWnbsp;med at aktivere kollagenproduktionen, hvilket gør det til en uvurderlig hjælp i kampen mod for tidlig hudaldring. Andre fordele ved smørret omfatter&WWnbsp;regenererende virkninger, styrkelse af hudens naturlige elasticitet,&Wnbsp;udglatning af fine linjer, regulering af talgproduktionen, beskyttelse af huden mod de negative virkninger af sollys og&Wnbsp;universel anvendelse.


BAGGRUND:

Uraffineret&WWnbsp;Økologisk sheasmør&Wnbsp;er unikt, fordi det kommer fra&Wnbsp;en sjælden sort af det afrikanske smørtræ&Wnbsp;(Vitellaria Nilotica), også kaldet shea eller sheatræ. Butternuttræet vokser i savannebæltet i&WWnbsp;Østafrika&Wnbsp;og indeholder mange flere gavnlige stoffer sammenlignet med det almindeligt tilgængelige butternuttræ fra Vestafrika (Vitellaria Paradoxa)&Wnbsp;;. Karité bærer frugt en gang om året, efter 15 års levetid. Dens frugter modner i en kort periode fra april til juni. Under frugtens skal gemmer der sig en kerne med høj næringsværdi og vitaminer, som vi får sheasmør fra. Dyrkningen af sheatræerne og selve produktionen af sheasmør er udformet således, at de har en positiv indvirkning på den lokale flora og faunas naturlige biorytmer og ikke forurener miljøet.


Anvendelser:

Hud og krop forkælelse:&Wnbsp;Økologisk sheasmør smelter ved kropstemperatur, hvilket gør det&Wnbsp;let og hurtigt absorberet i huden. Takket være dens cremede konsistens og behagelige nøddeduft kan du bruge den til afslappende massage&WWnbsp;eller til blid massage&WWnbsp;af den gravide mave. Dens unikke&WWWnbsp;fugtgivende egenskaber&WWnbsp;hjælper med at holde huden blødere og roligere. Derfor er smørret fremragende som en&WWnbsp;beskyttende&Wnbsp;creme eller en beroligende&Wnbsp;after-shave lotion. Det vil også give effektiv lindring for&WWnbsp;barnets ømme numse. På grund af dens plejende egenskaber vil du elske den som&WWnbsp;en nærende læbepomade. Om sommeren vil du sætte pris på den som en regenererende efter&WWnbsp;solpleje. Smørret er også en god hjælper i vintermånederne. Den plejer intensivt&WWnbsp;kæledyrs poter, som er mere tilbøjelige til at revne om vinteren. De værdifulde egenskaber gør også sheasmør til en effektiv hjælper mod sprukken og&Wnbsp;ætset hud på hælene. For fløjlsblød hud, påfør smør på&WWnbsp;fugtig&WWnbsp;hud.

TIP:&Wnbsp;Tilsæt en teskefuld&Wnbsp;Økologisk sheasmør og et par dråber&Wnbsp;PURITY VISION® økologisk rosenvand til dit bad. Din hud vil være smukt strålende og glat at røre ved takket være det velduftende bad.


CERTIFIKATIONER:&Wnbsp;Certificeringer, der garanterer den højeste kvalitet af produktet:


CPK organic

Mærket "BIO" garanterer, at råvarerne stammer fra økologisk (BIO) eller frilandslandbrug. CPK - Certified Natural Cosmetics garanterer, at ingredienserne i produktet er mindst 85 % naturligt fremstillet.

PURITY VISION®1AB5ER4Wnbsp;V1AB5ER4Wnbsp;V1AB5ER4Wnbsp;vi har flyttet grænsen endnu længere. Vores mål er, at selvproducerede produkter, der er mærket som sådan, skal indeholde mindst 95 % økologiske ingredienser.


CRUELTY FREE og VEGAN

Certificeringen sikrer, at ingen af vores produkter er blevet testet på dyr og heller ikke indeholder ingredienser af animalsk oprindelse.

V&Wnbsp;PURITY VISION® Vi værdsætter alle levende væsener, og derfor er det imod vores overbevisning at teste noget på dyr.Ingredienser

INCI:&Wnbsp;Butyrospermum Parkii Butter*


*Fra økologisk landbrug.Produktkode
  • PV290153


Kategori
Top